Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ZİRAAT FAKÜLTESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Yayınlanma Tarihi : 12.03.2016 00:00 Bu haber 1552 defa okundu

MKÜ Ziraat Fakültesi’nin Yeni Dekanı Prof. Dr. Okan Şener görevi Prof. Dr. İlhan Üremiş’ten devraldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
ZİRAAT FAKÜLTESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Ziraat Fakültesi Dekanlığı devir teslim törenine katılan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, bugüne kadar başarılı bir şekilde dekanlık görevini sürdüren Prof. Dr. İlhan Üremiş’e yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki akademik çalışmalarında başarılar diledi.

REKTÖR KAYA: ÜNİVERSİTEYİ GELECEĞE TAŞIMALIYIZ

Herkesin elinden geldiğince Üniversiteye hizmet etmek isteğini belirten Rektör Kaya, “Bu kimi zaman idari bir görev olur, kimi zaman akademik bir görev olur. Ama ne olursa olsun hepimizin ortak kaygısı Mustafa Kemal Üniversitesi’ni geleceğe taşımak olmalıdır” şeklinde konuştu.

Rektör Kaya görevi devralan Prof. Dr. Okan Şener’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulunarak fakülteye çok büyük hizmetlerinin olacağına inandığını vurguladı.

Ziraat Fakültesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kılınç, Prof. Dr. Veysel Eren, Prof. Dr. Yusuf Önlen, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Kahraman, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Nizami Duran ve Ziraat Fakültesi eski ve yeni yönetimi yer aldı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol