Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Altınöz’den, Antakya Belediye Başkanı Yapar’a Teşekkür

Yayınlanma Tarihi : 18.10.2024 07:33 Bu haber 23 defa okundu

Kocaeli Gebze 2 Elektronikçiler Çarşısı Başkanı Fatih Altınöz, çarşının sorunlarını yerinde görmek ve çözüm önerileri sunmak üzere ziyarette bulunan Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar'a teşekkür etti. Başkan Altınöz, Başkan Yapar'ın ziyaretinin çarşı esnafı için büyük bir önem taşıdığını belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Altınöz’den, Antakya Belediye Başkanı Yapar’a Teşekkür

Ziyaret sırasında çarşının sorunlarını dinleyen ve bu sorunların çözümü için gerekli adımları atma sözü veren Başkan Yapar'a minnettarlığını dile getiren Altınöz, “Elektronikçiler Çarşısı'nı ziyaret edip çarşı sorunlarımızı dinleyip çözüm konusunda adımlar atma sözü veren Antakya Belediye Başkanı Sayın İbrahim Naci Yapar'a çarşı esnafım adına teşekkür ederim. Başkanımız çarşımızın yıkılan duvarı ve asfalt için bir an önce çalışmaların başlayacağını söyledi bizlere. Yapılacak olan hizmetlerin tamamlanmasının ardından kendisini tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.Altınöz’den, Antakya Belediye Başkanı Yapar’a Teşekkür

Başkan Yapar'ın ziyareti ve gösterdiği ilgi, çarşı esnafının sorunlarına çözüm bulunacağına dair umutlarını artırırken, işbirliği ve dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol