Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakya Belediyesi, 34 Taşınmazı Açık Artırma Ihale Usulü Ile Kiraya Verecek

Yayınlanma Tarihi : 18.10.2024 07:34 Bu haber 26 defa okundu

Antakya Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 34 taşınmazı 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 10.00’da Antakya Belediyesi Toplantı Salonu’nda açık artırma ihale usulü ile kiraya verecektir.

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakya Belediyesi, 34 Taşınmazı Açık Artırma Ihale Usulü Ile Kiraya Verecek

Yapılan açıklamada; 2886 sayılı kanunun 45. Maddesi uyarınca açık artırma ihale usulü ile 34 adet taşınmazın kiraya verileceği belirtildi.

İhale hakkında bilgi almak isteyenler www.antakya.bel.tr adresinde bulunan Antakya Belediyesi web sitesinin duyurular ve ihale bağlantılarından ve Antakya Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğünden bilgi alabilirler. 

İhaleye katılmak isteyenler ise, Taşınmaz Mal Kira Şartnamesini Antakya Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 250 TL (İki Yüz Elli Türk Lirası) ücret karşılığında satın alabilirler.

Bu ilanın 4. maddesinde istenilen belgelerin ihale gününden bir gün önce (23/10/2024) saat 17.00’ye kadar Odabaşı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No: 4 Antakya/Hatay adresinde bulunan Antakya Belediyesi Ek Hizmet Binasındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. İhaleye posta, fax, mail vb. yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlan olunur.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol