Hatay Mahalli Haber
MENÜ

YARIŞMA ŞÖLEN HAVASINA DÖNDÜ

Yayınlanma Tarihi : 30.05.2016 00:00 Bu haber 1114 defa okundu

Özel Defne Hastanesi 8. Geleneksel “Sağlıklı yaşam, mutlu yaşam” konulu resim yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
YARIŞMA ŞÖLEN HAVASINA DÖNDÜ

Antakya Palladium Alışveriş merkezinde gerçekleşen etkinlikte ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında gerçekleşen öğrencilere ödülleri verildi.

Törende konuşma yapan Özel Defne Hastanesi Gele Müdürü Fazıl Altınay, “Defne Hastanesi sosyal sorumluk projesi kapsamındaki gerçekleştirdiğimiz resim yarışmasının bu yıl sekizincisini yaptık. Bu yılki resim yarışmamızda konusu “Sağlıklı yaşam, mutlu yaşam” oldu” dedi.

Altınay, Şölen havasına dönen resim yarışmasındaki amacımız, çocuklarda ve gençlerden başlayarak sağlık bilincini yerleştirmek istiyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokul öğrencilerince hazırlamış olduğu birbirinden güzel gösterilerinin ardından İlkokul ve ortaokul öğrencilere mansiyon ödülleri verildi.

Törende ayrıca İlkokul kategorisinde resim yarışmasında 1. Olan İskenderun Mithat Paşa İlkokul 3/H öğrencisi Öge Kerem Kahraman’a, 2. olan Fikret Koçak İlkokul 1/B öğrencisi İbrahim Kahraman’a, 3. Olan Özel Hatay Doğuş Koleji 4/C Dilay Karasu’ya, Ortaokul kategorisinde 1. olan Odabaşı 75. Yıl Ortaokul öğrencisi Zehra Köse’ye, 2. Olan Doğuş Koleji Ortaokul öğrencisi Yağmur Hakverdi’ye, 3. Olan Odabaşı 75. Yıl öğrencisi İnci Koçak’a ödülleri Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Özel Defne Hastanesi Genel Müdürü Fazıl, Halk İlişkiler Müdürü Pınar Rende ve hastane doktorları tarafından verildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol