Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Velilerimizi ve öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz

Yayınlanma Tarihi : 30.05.2016 00:00 Bu haber 1091 defa okundu

Oxford Yaz Okulu Programı kurucuları Süleyman İlhan, Burcu Yumuşak ve öğretmenleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Velilerimizi ve öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz

İlhan ve Yumuşak burada yaptıkları basın açıklamasında, “Her yıl arttırdığımız tecrübelerimizi sizlere daha iyi bir eğitim hizmeti verebilmek için‘’ The Oxford English Centre Yaz okulu ‘’ programında bir araya topladık” dedi.

İlhan açıklamasına şu ifadelerle devam etti, “Bizler de birer eğitimci ve anne baba olarak, ‘’Kendi çocuklarımız için ne istiyoruz?’’ diye birbirimize sorduk ve şu ortak noktalarda birleştik.

Çocuğumuz eğlenmeli, Dinlenmeli, Spor yapmalı, Eksiklerini gidermeli, yabancı dilini geliştirmeli, Kişilik gelişimine katkıda bulunmalı, Estetik duygusunu yenmeli, Sınav korkusunu yenmeli, Yeni arkadaşlıklar kurmalı, En önemlisi de güvenilir, emin ellerde olmalı. Bu etkinlikleri ancak profesyonel bir ekip sağlayabilirdi. Profesyonel, sevgi dolu ve dinamik öğretmenlerden oluşan ekibimizi kurduk. Siz velilerimizi ve öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz.”

ÖĞRENCİLERİMİZ EDİNDİKLERİİ HAYATTA DA UYGULAYABİLECEK

Eğitimdeki yenilikleri takip eden, gelişime açık, nitelikli öğretmen kadroyla amaçlarının çocuklarımıza, eğlenirken öğrenmeleri, öğrenirken keşfetmeleri için, doğru eğitimi vermek olduğunu ifade eden Yumuşak ise konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı, “Geleceği inşa eden nesiller yetiştirmek amacıyla oluşan vizyonumuz bu doğrultuda görevimiz, Öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken; edindiği bilgileri hayatının her alanında uygulayabilen, kültürlere ve farklılıklara saygılı, bütüncül muhakeme yeteneği gelişmiş, Cumhuriyetimizin temel değerini ve demokratik toplum düzenini benimseyen, etik doğrulara sahip, tarihine ve manevi değerlerine bağlı, yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen aktif, özgüvenli bireyler yetiştirmek. Geçmişten geleceğe köprü kurarak teknolojik gelişmeler beraberinde kendini yenileyen ve nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine katkı sağlayan bir kurum olmaktır.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol