Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TED HATAY’DA ÖDÜL GÜNÜ

Yayınlanma Tarihi : 15.03.2016 00:00 Bu haber 1027 defa okundu

TED Hatay Koleji 'Deyim Resimleme Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.
TED Hatay Koleji tarafından, öğrencilere Türk milletinin millî, ahlaki, manevî ve kültürel değerlerini benimsetmek, korumak ve geliştirmek; atasözleri ve deyimler hakkında farkındalık oluşturmak; güzel sanatlara olan ilgi ve yetenekleri ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen "Benim Gözümden Deyimler" yarışmasında dereceye girenler belirlendi. 
19 Şubat 2016'da başlayan ve 7 Mart'ta sona eren yarışmaya, Hatay merkez ve ilçelerinden 26 okuldan 355 eser ile katılım oldu. Öğrenciler yarışma için, Türk Dil Kurumu atasözleri ve deyimler sözlüğünden seçtikleri bir deyimi resimledi. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin iki ayrı kategoride değerlendirildiği yarışmanın ödül töreni TED Hatay Koleji Mehmet Özat Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
TED HATAY’DA ÖDÜL GÜNÜ

TÜM ÖĞRENCİLERE KATILIM BELGESİ VERİLDİ

'Benim Gözümden Deyimler' yarışması ödül törenine Hatay Valisi Ercan Topaca, Defne İlçe Kaymakamı Hakkı Uzun, Antakya İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülüstan, TED Hatay Koleji Kurucusu Mustafa Özat,  veliler ve öğrenciler katıldı.
Ödül töreninde yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi.

İlkokul ve ortaokul kategorisinde birinci olan öğrencilere tablet; ikinci olan öğrencilere fotoğraf makinesi; üçüncü olan öğrencilere dijital fotoğraf çerçevesi; yirmi öğrenciye de mansiyon ödülü olarak kitap ve USB bellek ödülleri takdim edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol