Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SNŞAL mezunları diplomalarını aldı

Yayınlanma Tarihi : 27.05.2016 00:00 Bu haber 1172 defa okundu

Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesini tamamlayan 97 mezun öğrenci önceki gün düzenlenen törenle diploma aldı ve kep fırlattı. Okul bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan vekili Serdar Güven, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Güzelmansur, Okul Müdürü Mustafa Ortak, hayırsever işadamı Nevzat Şahin, öğretmenler ve veliler katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
SNŞAL mezunları diplomalarını aldı

ORTAK: OKULUMUZ BUGÜNE KADAR 2028 ÖĞRENCİ MEZUN ETMİŞTİR

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde konuşma yapan Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Ortak, “1955 yılında eğitim-öğretime başlayan okulumuz bugüne kadar 2028 öğrenci mezun etmiştir. Bu yılı mezun olacak öğrencilerle mezun sayısı 2015 olacaktır. Kendi türünde başarısını Hatay‘da 1. sırada devam ettiren okulumuz Türkiye geleninde 33. sırada yer almaktadır” dedi.

Ortak, “Kep giyme törenimize teşrif eden fedakâr veliler, bugün içinizi sevinçle dolu olduğunuzu biliyorum. Çocuklarınızla ne kadar övünürsek azdır. Çünkü fedakârlıklarla bu gençlerimizi okuttunuz. Onların özlemlerini sürekli yaşadınız. Umarım üniversite mezuniyetlerinde de aynı duyguları yaşarsınız.

Bizler öğrencilerimize bilgiye nasıl ulaşılacağının yollarını gösterdik, kendine güvenen, okuduğu okulla gurur duyan, Atatürk’ün gösterdiği yolda vatana millete yararı kişiler olarak yetiştirdiğimize inanıyoruz” ifadesinde bulundu.

Konuşmasında öğrencilere seslenen Müdür Mustafa Ortak, “Sevgili gençler, Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesinden mezun olma sevincini coşkusunu yaşadığınız bugünde duygularınızın ivmesini tahmin etmek hiç zor değil ancak su heyecan ve duylarınız Üniversite hayatınızda ve sonrasında farklı duygulara karışacak ve derinleşecek, farkı ivmeler kazanacaktır. Bu dönemlerde kendinize olan güveniniz ve kendinize devamlı geliştirmek duygularınız en büyük silahınız olacaktır. Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi mensubu olduğunu unutmayınız. Okul Müdürünüz olarak mezuniyetinizi kutluyor ve bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum. Yolunuz ve şansınız hep açık. Yaşamınız sağlık ve başarılarla dolu olsun” dedi.

GÜZELMANSUR: CESARETİ VE GÜVENİNİZİ KAYBETMEYİNİZ

Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Güzelmansur de konuşmasında, Okulumuzda öğrenim gören ve mezun olma başarısını gösteren tüm öğrencilerimizi yürekten kutladığını söyledi..

Sevgili öğrenciler; başarınız için çok gerekli olan, kendinize güveniniz olduğunu belirten Güzelmansur, “Cesareti ve güveninizi kaybetmeyiniz. İyiyi doğruyu, güzeli algılayarak, eğitim hayatınızda daha başarılı olmak için neler yapabileceğinizi düşünmeye çalışınız. Mutsuzluğunuz mutsuzluğumuzdur, acınız acımız ve sevinciniz de sevincimizdir. Şunu bilin ki gönül tahtında sizlerden başka sultan yok. Mezuniyetinizin devamını diler eğitim hayatınızda başarı sizlerle olsun.

Bu duygu, düşüncelerle mezun olacak öğrencilerimizi tebrik eder eğitim, öğretim hayatlarının devamında başarılar dilerim” dedi.

GÜLİSTAN: YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan da konuşmasında, “Zaman su misali su gibi akıp gidiyor. Sevgili öğrenciler sizlerde dört yılınızı tamamlayıp bugün mezun oluyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor ve üniversite yıllarından da başarılarınızı diliyorum. Yolunuz açık olsun“ dedi.

Konuşmalarının ardından protokol üyeleri tarafından öğrencileri diplomaları verildi. Öğrenciler müzik eşliğinden keplerini hava fırlatarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.

VELİLERE ETLİ PİLAV İKRAM EDİLDİ

Mezuniyet törenine katılan velilere geleneksel etli pilav ve akran ikram edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol