Hatay Mahalli Haber
MENÜ

PTT’den Anneler Günü Kampanyası

Yayınlanma Tarihi : 05.05.2016 00:00 Bu haber 904 defa okundu

Hatay PTT Başmüdürlüğü'nün Anneler Günü'ne özel kampanyası Antakya’da gerçekleştirildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
PTT’den Anneler Günü Kampanyası

Hatay PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, Anneler Günü'ne özel olarak başlatılan mektup kampanyasının Türkiye genelinde PTT Genel Müdürlüğü’nün talimatları doğrultusunda öğrencilere ücretsiz zarf ve mektup kâğıdı dağıttıklarını belirtti.

PTT Hatay Başmüdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğin annelere verilen değerin bir göstergesi olarak,  gerçekleştiğini ifade eden Başmüdür Baybunar, “Bu sene öğrencilerimize Canım Anneciğim başlığıyla dağıtılan mektup kâğıtlarında öğrencilerin annelerine sevgilerini, isteklerini, özlemlerini dile getirmesini istedik. Bu anlamda gerçekleştirilen etkinliğe destek veren Hatay Özel Doğuş Koleji ile Antakya İlköğretim Okulu yönetici ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Minik yavrularımız büyük bir heyecan içerisinde hazırladıkları mektuplarını PTT Başmüdürlüğü personelinin gözetimi ile postalamanın mutluluğunu yaşadıklarını gözlemledik. Hiçbir zaman unutulmamalı ki, teknolojinin hemen her gün değişip geliştiği göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimize ‘Söz uçar, yazı kalır’ sözünün doğruluğunu yaşatarak öğretmenin de hazzını duyduk. Bir evladın anneye gönderdiği mektubun değeri dünyada başka bir karşılığı yoktur diye düşünüyoruz. Annelerimiz dünyanın en kutsal ve değerli varlıkları olduğu hiç şüphesiz ortada iken bir evladın da annelerine göndermiş oldukları mektubunda değerinin dünyada bir karşılığı yoktur.” Şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLER BÜYÜK HEYECAN YAŞADI

Hatay Özel Doğuş Koleji ve Antakya İlköğretim Okulu öğrencileri gerçekleştirilen etkinlikte adeta birbirleriyle yarıştı ve heyecan yaşadı.

Annelerine mektuplarını yazdıktan sonra zarfın üzerine elleriyle pulları yapıştıran küçük öğrenciler daha sonra mektuplarını posta kutusuna attılar. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol