Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Özel Güneş Lisesinin mezuniyet sevinci

Yayınlanma Tarihi : 26.05.2016 00:00 Bu haber 1617 defa okundu

Özel Güneş Lisesi’nce mezuniyet töreni düzenlendi. Törende 200 öğrenci diplomalarını aldılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Özel Güneş Lisesinin mezuniyet sevinci

Sümerler Amfi Tiyatroda gerçekleşen mezuniyet törenine okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

KÜKREK: ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLADIK

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Güneş Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Hasan Kükrek, “Okul olarak ilk yılımızda Güneş Eğitim Kurumları kadrosuyla yılların eğitim-öğretim deneyimi ve kazanımları ile sevgili öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırladığımıza inanıyorum” dedi.

Zaman bir su misali akıp geçtiğine dikkat çeken Müdür Kükrek, “Güneş Temel Lisesine başladığımız bu eğitim-öğretim yılı ne çabuk geçti ve yılın sonuna geldi. Geldiğiniz okullarımızda geçirdiğiniz üç yıl sonrasında sizleri aldık hızla akıp giden süreçte liseli yılların sonuna getirdi. Hatay Güneş Eğitim Kurumları öğretmenleriniz olarak bizler görevimizin dışında baba gibi, anne gibi, abla gibi, abi gibi olmaya, gideceğiniz o uzun ve zor yaşam yolunda işinize yarayacak, başarılı olmanızı, becerikli olmanızı, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak, başarılı alışkanlıklar kazandırmaya gayret ettik. Öğrencilerine öğretmen arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞARI, BEN BAŞARACAĞIM DİYENLERİNDİR

Konuşmasından gençlere seslenen Müdür Hasan Kükrek, “Sevgili gençler, hep birinizin bir hedefi olmalı. Yaşamınızda nerede, ne olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bun nedenle kendinize doğru hedefler belirleyin. Hedefe ulaşmanızda yolunuzu, aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir. Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, bocalayacak, zorlanacak, tökezleyecek fakat asla yılmayacaksınız. Unutmayın “başarı, ben başaracağım diyenlerindir.

Sevgili gençler, sizleri bir üst eğitime uğurluyoruz. Sizleri uğurlarken eminim bizlere dönük çok farklı anılarla ayrılıyorsunuz. Her türlü haylazlıklarınıza, beyefendi hanımefendi tavırlarımıza, çalışmanıza çalışmamalarınıza, çocuksu tavırlarınıza, üzmelerinize hatta kızdırmalarına rağmen biz sizleri çok sevdik ve hep seveceğiz.

İleriki yıllarda sizinle karşılaştığımızda başarılı bir iş adamı, başarılı bir meslek mensubu, güzel işler başarmış, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmenin gururu bize yeter de artar bile. Liseden mezun olmak her şeyin bittiği anlamına gelmez. Bu yaşamınızda yeni bir başlangıç bunu sakın unutmayın ama bu günün tadını doyasıya çıkartmayı da bilin. Yolunuz, baktınız açık olsun” dedi.

OKUL BİRİNCİSİNE HEDİYE VERİLDİ

Özel Güneş Lisesinden okul birincisi olan Rime İrem Sürmeli’ye, okul ikincisi Mehmet Can Taşan’a ve okul üçüncüsü Mehmet Can Asfuroğlu’na okul tarafından çeşitli hediyeler verildi. Okul birincisi Rime İrem Sürmeli yeni komplekste de yaşatılacak olan Güneş Ağacına sembolik olarak isimlik taktı.

200 ÖĞRENCİ KEPLERİ HAVAYA ATTI

Özel Güneş Lisesinden mezun olan öğrenciler, 10’dan geriye sayarak keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini arkadaşları ve aileleriyle paylaştılar. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol