Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Öğrenciler hülya hocalarını unutmadı

Yayınlanma Tarihi : 17.06.2016 00:00 Bu haber 2125 defa okundu

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu, merhum öğretmenleri Hülya Altunlu anısına “Hastalık hastası” adlı tiyatro oyunu sahnelediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Öğrenciler hülya hocalarını unutmadı

Hatay Kültür Merkezi Salonundaki tiyatro oyununa Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü Fuat Yarar ile okul yöneticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tiyatro oyunu öncesi kısa bir konuşma yapan Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Keser, “Hülya hocamız, 13 Mart’ta geçirdiği elim bir kaza sonucu kızı Ece ile birlikte aramızdan ayrıldı. 1. dönem başlarında tiyatro topluluğu kurarak çalışmalara başladığı, büyük emek verdiği oyunu sahnede görmek kısmet olmadı” dedi.

KESER: ÖĞRENCİLERİMİZİN YETENEĞİ BİZLERİ GURURLANDIRDI

Oyunun çalışmalarına Edebiyat Öğretmeni Hülya Altunlu’nun başladığını sözlerine ekleyen Müdür Keser, “Hülya hocamız, Okulumuzda çalıştığı için ne kadar mutlu olduğunu, öğrencilerimizin yeteneklerinin onu ne kadar gururlandığını, çalışma arkadaşlarının uyumunu ve kalitesini çok beğendiğini, okul idaresinin bütün çalışmalardaki desteklerini ne büyük şans olduğunu her zaman dile getirmiştir. Özellik bu sene daha bir aktif olan Hülya hocamızın öncülüğünde, titiz çalışmalarıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi için hazırlanan “Çanakkale için söyle” adlı klip büyük beğeni topladı. Vefatından önce klibin bitmiş halini görebildiği için bir nebze de olsa mutlu olduk. Ama ne yazık ki ansızın aramazından ayrılmasıyla bugünkü oyun gibi başka çalışmalar da eksik kaldı. Çok değerli kaybımız olan Hülya hocamızı saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Kendisine ve beraberinde giden sevgili kızı Ece’ye Allah’tan rahmet diliyoruz. Nur içinde uyusunlar” diye konuştu.

Edebiyat Öğretmeni ile öğrenciler tarafından hazırlanan ve sahnelenen“Hastalık hastası” adlı tiyatro oyunu izleyenler tarafından alkış aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol