Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MKÜDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Yayınlanma Tarihi : 06.05.2016 00:00 Bu haber 889 defa okundu

Devir teslim törenine katılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, bu tür makamların geçici olduğunu belirterek “Yapılan her iyi şeyin karşılığı mutlaka fazlasıyla alınır. Burada herkesin az veya çok emeği vardır. Herkes en iyisini yapmaya çalışıyor. Yakup hocanın nezaketini her zaman için takdir etmişimdir. Buraya da olumlu katkıları oldu. Bu bir yarıştır. Bundan sonra bu yarışı Songül hocamız sürdürecek. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
MKÜDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

“ FAKÜLTEM VE ÜNİVERSİTEYLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIM”

Görevini Prof. Dr. Songül Kakilli Acaravcı’ya devreden Prof. Dr. Yakup Bulut ise konuşmasında, yaklaşık 4 yıldır burada dekanlık yaptığını söyleyerek, “Bunu bir bayrak yarışı olarak algıladığım için elimden geldiği kadar fakültem ve üniversiteyle uyum içerisinde çalıştım. Hem fiziki mekanlar açısından hem de akademik nitelik açısından buraya ciddi katkı sağladığımı düşünüyor, görevi devralan arkadaşımıza da başarılar diliyorum.” dedi. 

 Konuşmaların ardından çiçek ve plaket takdimi yapıldı. Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Veysel Eren, Prof. Dr. Mehmet Kılınç, Prof. Dr. Yusuf Önlen ve Genel Sekreter Doç. Dr. Erhan Yengil ile fakülte çalışanları katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol