Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kültür temel lisesinde mezuniyet heyecanı

Yayınlanma Tarihi : 30.05.2016 00:00 Bu haber 1254 defa okundu

Antakya Kültür Temel Lisesi’nin 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni Savon otelde yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kültür temel lisesinde mezuniyet heyecanı

Muhteşem Mezuniyet gecesinde Antakya Kültür Temel Lisesi kurucuları Sibel Güzelmansur Ali-Linda Girişken Yeliz-Ramazan Geyik müdür Ahmet Hamdi Ayda müdür yardımcısı İbrahim Bayırlıoğlu Samandağ kültür temel lisesi müdürü Şekibe Harbalioğlu müdür yardımcısı Ercivan Duran, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

GÜZELMANSUR: İLK MEZUNLARIMIZI VERMENİN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan gecede okul kurucusu Sibel Güzelmansur yaptığı konuşmada;’’ Bugün Antakya Kültür Temel Liseleri için çok özel ve çok anlamlı bir günü paylaşmak için bir araya geldik, çünkü ilk mezunlarımızı geleceğe uğurlamanın heyecanı coşkusu ve ayrıcalığını yaşıyoruz.

Kültür ailesi olarak sizlerle bu yolda yürürken sizleri geleceğe hazırlamayı hayalinizdeki üniversite kapılarını açmaya ve sizleri hedeflerinize ulaştırmaya çalıştık inanıyorum ki bundan sonra daha donanımlı daha bilgili geleceğe hızlı bir şekilde emin adımlarla yürüyeceksiniz sizlere ileriki kariyer yaşamınızda başarılar ve mutluluklar diliyorum yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

ÖĞRENCİLER MÜZİKLERLE EĞLENDİLER

Gecenin devamında Öğretmenler Savon otelin merdivenlerinden tek tek çağırılıp öğrenciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu, daha sonra öğrenciler aynı şekilde anons edilip geldiklerinde öğretmenleri tarafından alkışlandı. Sahne ortasında bir sevgi yumağı oluşturan öğretmen ve öğrenciler hep bir ağızdan konfetiler ve volkanlar eşliğinde onuncu yıl marşını söylediler. Gece dj’in çaldığı müziklerle devam ederken öğrenci öğretmen ve veliler gönüllerince eğlendiler.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol