Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İLKLERİN SAHİBİ TED HATAY KOLEJİNDE

Yayınlanma Tarihi : 16.03.2016 00:00 Bu haber 860 defa okundu

High Touch High Tech Minik Bilim İnsanı Programı TED Hatay Kolejinde.

Paylaş Paylaş Paylaş
İLKLERİN SAHİBİ TED HATAY KOLEJİNDE

High Touch High Tech Minik Bilim İnsanı programıyla öğrenciler bilimin sıradışı dünyasını eğlenerek, deneyimleyerek yaşıyorlar. Her yıl dünyada 2 milyondan fazla çocuğun yaşadığı “High Touch High Tech Minik Bilim İnsanı Programı” anasınıfı ve ilkokulda Hatay’da ilk’lerin sahibi TED Hatay Kolejinde.

ÖĞRENCİLER YAŞAYARAK ÖĞRENİYOR

TED Koleji’nden yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi, “High Touch High Tech Minik Bilim İnsanı programında amaç çocukların doğa ve bilimi yaşayarak tecrübe etmelerini sağlamak; kişisel gelişimlerine ve bilgi birikimlerine katkıda bulunmak; sorumlu, sorgulayan, paylaşımcı ve özgür düşünme yeteneğine sahip birer birey haline gelmelerine destek olmaktır.

TED Okulları müfredatına uygun hale getirilmiş programlarla TED Hatay Koleji öğrencileri; elektriğin olağanüstü serüvenini, hayvanların dünyasını, mutfakların aslında bir laboratuar olduğunu, beş duyumuzun neler yapabildiğini, doğa olaylarının nasıl oluştuğunu, küresel ısınmaya ve çevre kirliliğine duyarlılık geliştirilmesi gerektiğini eğlenerek, her bir öğrencinin aktif katıldığı deneylerle yaşayarak öğreniyor.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol