Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hataylı dansçılar Türkiyeyi temsil edecek

Yayınlanma Tarihi : 31.05.2016 00:00 Bu haber 2214 defa okundu

Hatay’lı dansçılar Serdar Yolcu ve dans akademisinde bulunan dansçılar Antalya’da yapılacak dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hataylı dansçılar Türkiyeyi temsil edecek

Dünyaca ünlü Albert Torres‘in Topkapı Palace ve Kremlin Palace Otellerinde  yaptığı organizasyon olan World Latin Cup Antalya çeyrek final elemelerinde Defne Hatay ‘ dan Serdar Yolcu Sports & Dance Academy Antrenörü ve sporcuları Pro – Am de: Serdar Yolcu – Cemre Bayırlı 1.lik, Salsa Solo Man Profesyonel’de Serdar Yolcu 3. Lük, Salsa Junior couple’da Eymen Akan – Cemre Bayırlı: 2.lik, Solo Lady children’da Eylül Akan 4.lük alarak Aralık ayında Miami de yapılacak olan World Latin Cup Dünya Şampiyonasında Hatay İlimizi ve Türkiye’yi temsil edecek.

YOLCU: HATAY’DAKİ YETENEKLERİ İŞLEYEREK ÖNEMLİ BAŞARILAR KAZANACAĞIZ

Sayısız başarılara imza atan Serdar Yolcu, Hatay’da çok yetenekli kişilerin olduğunu ve bu yetenekleri işleyerek yarışmalara sporcu yetiştirdiğini, Dans branşında Türkiye de Hatay ilimizin de çok iyi bir yere taşıdıklarını söyleyen Yolcu; Ebeveynlere seslenerek çocuklarını dansa teşvik etmelerini, dansın çocuklara psikolojik ( stres atıp, rahatlaması ) , sosyal ( kendine öz güveni kazanması ve paylaşımcı olması ) ve fizyolojik ( ana aerobik efor harcayarak büyümesinde ve kaslarını gelişmesinde yardımcı olması ) açıdan gelişmelerine büyük katkıda bulunduğunu söyledi.

Dünya Şampiyonası yarı final ve final vizelerini alan sporcular çok mutlu olduklarını, Hatay ilimizi ve Türkiye yi dünya çapında tanıtmanın gururu içinde olduklarını ifade ettiler.

HERKESİ DANSA VE SPORA DAVET EDİYORUM

Dünya Şampiyonası için çalışmaların hızla devam ettiğini, güzel derecelerle geri döneceklerini söyleyen Yolcu, bir yandan da Miami’ye gidiş geliş biletleri, kalacak yer otel masrafları, kostüm,  ve ayakkabı gibi ihtiyaçların karşılanabilmesi için sponsor arayışları içinde olduklarını ve bu konuda destek beklediklerini dile getirdiler.

Çok zor şartlarda tamamen kendi çabalarıyla çalışmalarına devam ettiklerini,  geçen aylarda talihsiz bir şekilde salonun binasının çökmesi üzerine zor günler yaşadıklarını, ama buna rağmen azimle çalışarak çalışmalarını yeni yerinde saadet Grand otel karsısında b3 blok 1. Kat’a taşıyan Serdar Yolcu; herkesi dansa ve spora davet ettiğini,  dansın en iyi spor olduğunu,  dansın ve sporun hayatımızda sadece zayıflama için değil sağlıklı bir yaşam için yapılması gerektiğini aktardı.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol