Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere

Yayınlanma Tarihi : 28.03.2016 00:00 Bu haber 1012 defa okundu

Hatay Kız İlköğretim Okulu ve Eğitim Enstitüsü Mezunları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Harbiye Boğaziçi Restaurant’ta ‘Buluşma Yemeği’ düzenlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere

Dernek Başkanı Tanju Altunlu, düzenlenen yemeğin açılış konuşmasında, son günlerde güneydoğu bölgesinde şehit düşen güvenlik görevlilerine başsağlığı diledi ve ailelerinin acısını paylaştıklarını söyledi.

Dernek olarak bu yıl 8.’sini düzenledikleri ‘Buluşma Yemeği’nin amacı hakkında bilgi veren Altunlu, “Düzenlediğimiz yemekten elde edeceğimiz gelirle, ihtiyaç sahibi ailelerin öğrenim gören çocuklarına burs veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Eğitime katkı sağlamak en birinci görevimiz. Tüm üyelerimiz kurulduğumuz günden bu yana eğitime katkı sağlamak için canla başla çalışıyor. Huzurunuzda arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü bizlerde öğretmenlikten gelen insanlarız. Öğretmenler geleceğin temelini atan insanlardır, en öncelikli amacı da topluma bilinçli bireyler yetiştirmektir. Hepsinden önemlisi Atatürk’ün gösterdiği yolda, laik, demokratik, sağlıklı ve huzurlu gençler yetiştirmektir” diye konuştu.

Dernek 2. Başkanı Sevim Sincan da, düzenlemiş oldukları yemeğe katkı sunan tüm davetlilere teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol