Hatay Mahalli Haber
MENÜ

En genç yazar bilinmezlik kitabını tanıttı

Yayınlanma Tarihi : 11.05.2016 00:00 Bu haber 2003 defa okundu

Gazeteci Vasi Köse’nin torunu olan ve Türkiye’nin en genç yazarı olan İrem Uzunay, çıkardığı “Bilinmezlik” adlı kitabını Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde tanıttı.

Paylaş Paylaş Paylaş
En genç yazar bilinmezlik kitabını tanıttı

Tanıtım toplantısına Vasi Köse, İrem Uzunay ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen’in yanı sıra basın mensupları da katıldı.

UZUNAY: İNSAN BİLMEDİKLERİNDEN KORKAR KİTABIMIN ADI O YÜZDEN BİLİNMEZLİK

Burada açıklamalarda bulunan İrem Uzunay, “Bedii Sabuncu İlkokulu 8. Sınıf öğrencisiyim. 13 yaşındayken Bilinmezlik adlı ilk romanımı yazdım. Ancak TEOG sınavlarına hazırlandığım için kitabın basımının tamamlanmasına rağmen tanıtımını ve dağıtımını yapamadım. Bugün kitabımı kamuoyuna tanıtma amacıyla buraya geldim. İkinci kitabımı 2017 yılında yayınlamayı planlıyorum. Resim yapmayı, şiir ve öykü yazmayı seviyorum. Sınav ve okul hayatım nedeniyle ara verdiğim çalışmalarıma lise’de devam edeceğim. Dedemin teşvikiyle önceden hayalimde kurguladığım şeyleri kitap haline getirdim. İnsan bilmediklerinden korkar. Bu yüzden de kitabın adını bilinmezlik koydum” dedi.

KÖSE: TORUMUNU KUTLUYORUM

Gazeteci Vasi Köse’de konuşmasında ”Hiç kimseden destek almadan bu kitabı kendi hayal dünyasında kurgulayan torunuma başarılar diliyorum. Kendisi Türkiye’nin en genç yazarıdır. İlerleyen dönemlerde çalışmalarına devam edecektir. Torunumu bu başarısından dolayı kutluyorum” dedi.

YETİŞEN: GENÇ YAZARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen de yaptığı açıklamada, “Genç yazarımız İrem Uzunay’ı başarısından dolayı kutluyorum. “ dedi.

Uzunay toplantının sonunda kitabını imzalayarak Başka Yetişen’e hediye etti. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol