Hatay Mahalli Haber
MENÜ

EĞİTİMLİ İNSANLARA İHTİYAÇ VAR

Yayınlanma Tarihi : 09.03.2016 00:00 Bu haber 1458 defa okundu

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman:

Paylaş Paylaş Paylaş
EĞİTİMLİ İNSANLARA İHTİYAÇ VAR

EĞİTİMLİ İNSANLARA İHTİYAÇ VAR

Yılmaz Nurlu İÖ ve Ortaokulu yöneticileri Başkan Yaman'a plaket sundu

Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi'nde yer alan Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu ve Ortaokulu yöneticileri, eğitime vermiş olduğu katkılardan dolayı Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman'a plaket sundu.

Defne Belediyesinin eğitime verdiği önem ve eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade ederek, çiçek ve plaket sunan Yılmaz Nurlu Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Otuzbir, Okul Aile Birliği Başkanı Eylem İğde Çapar, Yönetim Kurulu üyesi Bahar Dede ile öğretmen ve öğrenci gurubu, okul ve öğrencilerle ilgili beklentileri ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Göreve geldiği günden bu yana eğitime yönelik çalışmaların geleceğe yapılacak en iyi yatırımlardan biri olduğuna işaret eden Başkan Yaman, "Geleceğimizi şekillendirmek, uygar bir dünyaya doğru atılacak adımlarda eğitimli insanlara ihtiyaç var. Biz seçilmişler olarak, toplumun geleceğini aydınlatacak adımları atmak zorundayız. Eğitim kurumlarına yönelik çalışmalarımız devam edecek. Çocuklarımızın huzurlu bir ortamda eğitim görmesi için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" diyerek, okulla ilgili yapılması düşünülen çalışmaların öğrencilerin eğitimlerini aksatmayacak şekilde tatil dönemlerinde yapılmasının doğru olacağını sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol