Hatay Mahalli Haber
MENÜ

DOĞA KOLEJİ GELECEĞİNİ TANITTI

Yayınlanma Tarihi : 08.03.2016 00:00 Bu haber 4944 defa okundu

DOĞA KOLEJİ GELECEĞİNİ TANITTI

Paylaş Paylaş Paylaş
DOĞA KOLEJİ GELECEĞİNİ TANITTI

Doğa Okulları, Hatay Kampusu yepyeni bir eğitim-öğretim sezonuna kapılarını açıyor. 2016-2017 yılı eğitim sezonunda faaliyete girecek olan Doğa Okulları, benimsediği modern eğitim anlayışını öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor.

Doğa Okullarının tanıtımı için Gardenia Kır Bahçesinde düzenlenen Lansmana, Hatay Doğa Okulları Sahibi Besim Geçmen, Fehim Geçmen, Kurumsal Gelişim Koordinatörü Serkan Karabulut, Doğa Okulları Yöneticisi Tülay Çubukçu, Kurumsal İlişkiler Müdürü Elanur Kansu Keleş ile Doğa Okulları eğitimcileri ile idareci kadrosundan geniş bir katılım ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

BESİM GEÇMEN: DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Yenilen kahvaltının ardından konuşan Besim Geçmen Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda gençler yetiştirmek amacıyla eğitimin öncüsü Doğa Okullarını Antakya’da açmaktan gurur duyuyorum. Bilinçli gençler yetiştirmek için durmadan çalışacağız” dedi.

KARABULUT: DOĞA KONSEPTİ EĞİTİMİ HEDEF ALDIK

Geçmen’in ardından konuşan Özel Doğa Koleji Kurumsal Gelişim Koordinatörü Serkan Karabulut ise şunları ifade etti, “ Özel Doğa Okulları Hatay lansmanına hoş geldiniz. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu vesileyle de tüm kadınların gününü kutluyorum. Bizim de çalışanlarımızın yüzde 70’inin kadınlardan oluştuğunu söylemek isterim. Biz Doğa okullarına 2002 yılında başladık. Bugün 50’nin üzerinde şehirde okulumuz bulunmaktadır. Okullarımızda 4 duvar arasında eğitim modelinden çok doğa konsepti eğitimi temel aldık. Biz bilgiyi depolamak için değil bilgiyi kullanmak üzere öğretiyoruz. Bu temelde öğrenciler yetiştirmekten de gurur duyuyoruz. Sizlerle de bugün bir arada olmaktan dolayı mutluyuz. Umuyorum Doğa Okullarının kalitesini Hatay’da da en iyi şekilde sürdürürüz.”

ÇUBUKÇU: ÖZGÜVENLİ GENÇLER YETİŞTİRİYORUZ

Eğitmen Tülay Çubukçu da konuşmasında verilen eğitim metotlarıyla ilgili konuştu.

Çubukçu, konuşmasında, ilkokulda teach of week(haftanın öğretmeni) uygulaması, lisede ve ortaokulda da farklı uygulamalarımızla özgüvenli öğrenciler yetiştiriyoruz. Lise öğrencilerimizle TMBA uygulamasıyla sektörün öncü isimlerini davet ettiğimiz toplantılarla gençlerin gelişimine katkı sağlıyoruz. Ayrıca öğrenci meclislerinde öğrencilerimizin yöneticilik yaparak kendilerini geliştirmesini sağlıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından basın mensupları ve okul yöneticileri Kampus içerisinde bulunan konferans salonu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, matematik dersliği, fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarı, bilişim sınıfı, satranç kulübü, binicilik alanı, seramik atölyesi, müzik, görsel sanatlar ve drama dersliği ve öğrencileri “Doğa Konseptli Eğitim” vizyonuyla buluşturacak ekoloji derslikler ve okulun bölümlerini gezdiler. Burada okul yöneticileri ve Özel Doğa Koleji Kurumsal Gelişim Koordinatörü Serkan Karabulut davetlilere bilgi verdiler.

Ziyarette tüm basın mensuplarına fidan hediye edildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol