Hatay Mahalli Haber
MENÜ

DEFNEFESTE YOĞUN İLGİ

Yayınlanma Tarihi : 30.05.2016 00:00 Bu haber 1502 defa okundu

Defne Okulları’nın 18 Mayıs-5 Haziran arasında düzenlediği Defnefest etkinlikleri kapsamında 27 Mayıs tarihinde yapılan Müzik yarışması Hatay’daki okullar arasında büyük yankı uyandırdı. Yarışmanın sunuculuğunu Defne Koleji’nden Eda Şilfeler ve Okan Üniversitesi’nden Akdeniz Bölge Temsilcisi Cihan Çatak’ın yaptığı yarışmanın jüri üyeliğini Mustafa Kemal Üniversitesi öğretim üyesi Müzik ve Şan hocası Sezgin Suna, Okan Üniversitesi’nden Anadolu Bölge Yöneticisi Alper Tunga Çakıcı, Araf Grubu’ndan Mustafa Nergiz ve İlkay Koç, Defne Koleji Seda Keskin, Piyanist Natalia Soğuksu ve Antakya Gazetesi adına Sinan Setfettinoğlu yaptı.

Paylaş Paylaş Paylaş
DEFNEFESTE YOĞUN İLGİ

BİRİNCİ NAMIK KEMAL ORTAOKULU OLDU

Yarışmada ortaokullar arasında birinci İskenderun Namık Kemal Ortaokulu iken Liseler arasında birinci olan İskenderun Demirçelik Anadolu Lisesi oldu.

Jüri özel ödülü Necmi Asfuroğlu And. Lisesi’nin oldu. Ödülü (limitless ödülünü (katılım belgesi ve madalya) Anadolu Lisesi Md. Yrd. Soner Eskiocak verdi. Mansiyon ödülünü Atatürk Endüstri Mes. Lisesi ( Grup GPM) aldı. Ödülü Mes. Ve Tek. And. Lisesi Md. Yrd. Nihat Doğan verdi.

Ortaokul kategorisinde 1.Grup İskenderun Namık Kemal Ortaokulu (Samasgo)

Ödülünü(katılım belgesi ve madalya)yönetim kurulu adına Mürşit Keskin verdi.

2. Grup: İskenderun Bahçeşehir Ortaokulu   (Grup Bahçeşehir) ödülünü(katılım belgesi ve madalya) Anadolu Lisesi Okul Müdürü Müfit Kırar verdi.

3. Grupta Hayrettin Özkan ortaokulu (grup hayrettin özkan)ödülünü(katılım belgesi ve madalya) mes. ve tek. and. Lisesi okul müdürü hüseyin celil verdi. Mansiyon ödülünü subaşı ortaokulu (subaşı ortaokulu müzik grubu) ödülünü (katılım belgesi ve madalya) özel defne mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Md. Yrd. Nihat doğan verdi.

ÖDÜLLER 1 HAZİRAN’DA DAĞITILACAK

Defnefest kapsamında yapılan müzik yarışması hem öğrenciler hem de katılımcı öğretmenler arasında büyük heyecan yarattı. Kazanan okullar, törenle ödülleri verilmek üzere 1 Haziran Çarşamba Günü Defne Okulları Kampüsüne davet edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol