Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BEKİR DEVELİ ÖĞRENCİLERİ GÜLDÜRDÜ

Yayınlanma Tarihi : 04.03.2016 00:00 Bu haber 869 defa okundu

BEKİR DEVELİ ÖĞRENCİLERİ GÜLDÜRDÜ

Paylaş Paylaş Paylaş
BEKİR DEVELİ ÖĞRENCİLERİ GÜLDÜRDÜ

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Hatay Gençlik Merkezlerinin ortaklaşa düzenlediği “Bekir Develi ile Stand up Gösterisi”  MKÜ Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Mehmet Kılınç ve 1000’e yakın öğrencinin kahkahalarla izlediği stand up gösterisi büyük beğeni topladı.

DEVELİ SORULARI YANITLADI

Gençlerle bir araya gelen ünlü televizyon programcısı ve stand up’çı Bekir Develi gençlere “ Ünlü Mamüller” adlı gösterisini sundu. Hem güldüren hem düşündüren Develi herkesin mutlaka hayallerinin peşinden, bıkmadan usanmadan her zorluğa göğüs gererek koşmalarını anlattı. Her sıkıntının sonunda mutlaka Mevla’nın yardım edeceğini anlatan Develi başından geçen anıları bir hiciv şeklinde gençlerle paylaştı.

Program sonrasında Antakya Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Develi, burada gençlerden gelen soruları yanıtladı. İçten ve samimi bir sohbet havasında geçen söyleşi sonunda program sona erdi.      

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol