Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ATAKAŞ LİSESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Yayınlanma Tarihi : 16.06.2016 00:00 Bu haber 2107 defa okundu

Kırıkhan’da 1998 yılından bu yana eğitim öğretim faaliyetine devam eden Naim Atakaş Anadolu Lisesi’nin yenilenmesiyle ilgili protokol Hatay Valiliği’nde imzalandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
ATAKAŞ LİSESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Protokole Hatay Valisi Ercan Topaca’nın yanı sıra Hatay Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Milli Eğitim İl Müdürü Kemal Karahan ile hayırsever Recep Atakaş katıldı.

TOPACA: OKULUMUZ 1 YIL İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Törende konuşan Hatay Valisi Ercan Topaca, “1998 yılından bu yana faaliyet gösteren okulumuzun yerine 24 derslikli ve 4 katlı yeni bir bina yapacağız. Yeni binanın yapımına kadar öğrencilerimiz eğitimlerine eski binada devam edecek. Hatay için devam ettirdiğimiz 56 proje bulunmaktadır. Toplamda 1000 yeni dersliği önümüzdeki eğitim öğretim sezonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Bu okulumuzda inanıyorum ki 1 yıl içerisinde tamamlanıp faaliyete alınacaktır. Yeni binamızın tüm Hatay’a ve Kırıkhan’a hayırlı olmasını diliyor, hayırseverimiz Recep Atakaş’a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ATAKAŞ: ÖĞRENCİLERİN ÜLKEYE FAYDALI OLMALARINI DİLİYORUM

Hayırsever işadamı Recep Atakaş ise burada yaptığı konuşmada, “Ülkemizin yükselmesi, ilerlemesi ancak eğitimle olur. Her şeyin başı eğitimdir. Ben gücü yeten herkesin eğitime destek vermesini istiyorum. Ben de bizleri bu okulun yapılmasına teşvik eden Vali Ercan Topaca’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Okulda eğitimlerini sürdürecek gençlerimizin de ülkelerine faydalı olmalarını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından okul protokolü imzalandı. Günün anısına Hatay Valisi Ercan Topaca tarafından Recep Atakaş’a plaket ve imzaların atıldığı kalem takdim edildi.

TOPACA’DAN TATİL VE SINAV DEĞERLENDİRMESİ

Topaca törenin ardından yaptığı kısa konuşmada bugün sona erecek eğitim sezonu sonunda milyonlarca öğrencinin tatile gireceğini ifade etti ve öğrencilerin tatili iyi şekilde değerlendirmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ettiğini belirtti. Ayrıca önümüzdeki günlerde yapılacak olan LYS sınavında ve bir gün öncesinde vatandaşların dikkatli davranmalarını ve öğrencilerin dikkatini dağıtacak şekilde hareketlerden kaçınılması gerektiğini sözlerine ekledi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol