Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Alkışlar Hakan Çankır ve eşine

Yayınlanma Tarihi : 10.01.2017 00:00 Bu haber 1251 defa okundu

Armutlu Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin (ASYAD) girişimleriyle hayırsever işadamı Hakan Çankır’ın eşi Sevtap Çankır’ın katkılarıyla yapılan Mehmet Rende Ortaokulu Çok Amaçlı Toplantı Salonunun açılışı gerçekleştirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Alkışlar Hakan Çankır ve eşine

ASYAD Başkanı Tevfik Erkek, törende yaptığı konuşmada, dernek olarak mahallenin her türlü sorununa çözüm bulmak için gece-gündüz gayret gösterdiklerini söyledi.

Dernek yöneticileriyle birlikte mahallede bulunan eksiklikleri ilgili makamlara da ilettiklerini belirten Tevfik Erkek, “ASYAD yönetimi olarak en çok önem verdiğimiz konu eğitim. Bu kapsamda mahallemizde bulunan ve büyük eksikliğini hissettiğimiz Mehmet Rende Okulu’na çok amaçlı toplantı salonu kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Katkılarından dolayı işadamı Hakan Çankır’a ve değerli eşleri Sevtap Çankır’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Hayırsever işadamı Hakan Çankır da, “ASYAD’a eşimi eğitime verdiği destekten ötürü onurlandırdılar. Her şeyin başı eğitim ilkesiyle var gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Okul Aile Birliği ve Hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen Mehmet Rende Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunun açılışına Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Hayırsever Bedii Rende, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği üyeleri ve hayırseverler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Gülistan, “Çocuklarımızın en iyi ortamlarda eğitim almalarını sağlamak için gayret ediyoruz. Hayırseverlerin ve velilerimizin de birlik ve beraberlik içerisinde bize destek olmaları bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımızın sosyal aktivitelerini yapabilecekleri böyle bir salonun hazırlanmasında emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ASYAD tarafından Hakan Çankır’a eşi Sevtap Çankır’a verilmek üzere teşekkür plaketi verildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol