Hatay Mahalli Haber
MENÜ

7 Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi açıldı

Yayınlanma Tarihi : 29.03.2016 00:00 Bu haber 858 defa okundu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile Denizbank işbirliğinde geleneksel olarak düzenlenen, "Tarım ve İnsan" konulu 7. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğrafların yer aldığı 7. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi,  Prime Mall Antakya AVM de açıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
7 Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi açıldı

Açılış törenine Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Aydın Tüfekçi, Denizbank Antakya Şube Müdürü Mustafa Hıto, İl Müdür Yardımcıları Avni Hatay, Mehmet Andiç, Hatay Zeytincilik Araştırma Müdürü Haydar Bükel, AVM Müdürü Heper Kolcu, Kurum Amirleri, Şube Müdürleri ile İlçe Tarım Müdürleri teknik personel katıldı.

İl Müdürü Aydın Tüfekçi yaptığı açılış konuşmasında;” Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafından, 2009 yılından itibaren “Tarım ve İnsan” başlığı altında gerçekleştirilmeye başlanan ve Deniz Bank sponsorluğunda düzenlenen fotoğraf yarışmasının yedincisinin sergisini gerçekleştiriyoruz. Tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan fotoğraf yarışmasında; “Genel”, “Çiftçi-Üretici” Özel Ödülü, “Toprak” Teması Özel Ödülü kategorilerinin yanında, “Öğrenci”, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları” ve “Deniz Bank çalışanları” olmak üzere 6 farklı kategori yer alıyor. Yarışma kapsamında sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı birimleri tarafından 81 ilde sergilenmektedir. Bu yıl 6 farklı kategoride yapılan yarışmada 401 katılımcı, 1,827 fotoğrafla rakiplerinin önüne geçmeye çalıştı. Değerlendirmeye alınan 739 eserden 17 eser ödül, 156 eser ise sergileme ve albüm çalışması için seçildi. Sergilemiş olduğumuz “Tarım ve İnsan” konularının işlendiği 60 fotoğraf PrimeMall AVM' de 28 Mart 03 Nisan 2016 tarihlerinde sergileyerek halkımızın beğenisine ve bilgisine sunuyoruz" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol