Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Zafer Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Çakır

Yayınlanma Tarihi : 20.02.2024 12:36 Bu haber 378 defa okundu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ 31 Mart 2024 yerel seçimlerine Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının Ömer Çakır olduğunu açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Zafer Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Çakır

Zafer Partisi’nden Hatay Büyükşehir belediye Başkan adayları arasında yarışacak olan eğitimci Ömer Çakır, Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın kendisini bu göreve uygun gördüğünden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Sorunları ve çözümlerini biliyoruz. Hatay için tek çıkar yol Zafer Partisi” dedi.

GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ PAYLAŞTI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Çakır’ı açıklarken şu paylaşımda bulundu:

“ Sevgili Hataylılar, Hatay 2011’den buyana bir demografik deprem yaşıyor. Yüzbinler Suriyeli Hatay’da hayatı sizler için zor hale getirdi. Güvenlik azaldı. Kiralar ve gıda maddeleri pahalandı. İş azaldı. Sonra 6 Şubat depremi sonrasında durum daha da vahim hale geldi. Bir kısım Hataylının Hatay dışına taşınması ile Suriyeliler ile Türklerin nüfusu birbirine yaklaştı.

Bütün bunların sorumlusu olan AK Partiyi şimdi Suriyeliler destekliyormuş. Başka kimi destekleyeceklerdi.

Öte yandan CHP Büyükşehir Belediyesi ise durumu seyretti.

Sevgili Hataylılar, eğer 2011 ve öncesindeki Hatay’ı arzu ediyorsanız, Suriyelilerin vatanlarına dönmelerini istiyorsanız 31 Mart 2024 seçimlerinde oyunuzu Zafer Partisi Hatay Büyükşehir belediye başkan adayı Ömer Çakır’ı destekleyin..”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol