Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yeşil Vadi Oyun Parkı Kaldığı Yerden Devam

Yayınlanma Tarihi : 05.11.2023 14:13 Bu haber 167 defa okundu

1500 m2 alan içerisinde bulunan Şişme oyun parkı, Soft Play Oyun Parkı,Kum havuzu,Tranbolin,Birbirinden renkli araçlar,Oyun makinaları ile bölgenin en büyük oyun parkı olan Yeşil Vadi Oyun Parkı,AAsrın felaketi sonrasında verdiği zorunlu arayı sonlandırarak depremin en çok etkilediği kesim olan çocuklar için yeniden faaliyetlerine start verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yeşil Vadi Oyun Parkı Kaldığı Yerden Devam

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yıldönümü olan 29 Ekim’de kapılarını miniklere açan Yeşil Vadi Oyun Parkı, gün boyu verdiği ücretsiz hizmeti ile çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Her tarafı Türk Bayrakları ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri ile süsleyen işletme muhteşem bir Cumhuriyet coşkusuna ev sahipliği yaptı.Yeşil Vadi Oyun Parkı Kaldığı Yerden Devam

Asrın felaketi sonrası bir an olsun bölgeyi terk etmeyen genç işletmeci Mehmet Köse kurduğu gönüllü ekibi ile 9 ay boyunca depremzedelerin yardımına koşarken bu süre zarfında beldeler ve mahallelerde bulunan çocukların eğlenmesi için düzenlediği etkinlikler ile de gönüller fetheden bir isim olarak çıkıyor karşımıza.Yeşil Vadi Oyun Parkı Kaldığı Yerden Devam

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen kendi imkanları ile yedinden Yeşil Vadi Oyun Parkını faaliyete geçimenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mehmet Köse yaptığı açıklamada:” 29 Ekim tarihinde yeniden start verdiğimiz oyun parkımızda yaklaşık bir haftadır eğlenen çocuklar ve onların mutluluğu ile yüzleri biraz olsun gülümseyen velileri görmek tüm ekibimizi fazlası ile mutlu etmiştir.Depremin en çok etkilediği kesim olan minikler için 9 ay boyunca düzenlediğimiz etkinlikler ile moral faaliyetleri yaptıktan sonra onlar ile yeniden oyun parkımızda bir araya gelmek tarif edilemez bir mutluluk.

Çocukların eğlenmesi ve fiziksel aktivitelerini yerine getirmeleri için profesyonel koşullarda hazırladığımız oyun parkımız sektöründe kısa süre zarfında yeniden marka haline gelecektir. Uzmanlık alanım olan oyun parkı alanında en iyi hizmeti vermek adına alanında deneyimli ekip arkadaşlarım ile birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Soft Play Oyun Parkımız ve Şişme oyun parkımızda minikler keyifli zaman geçirirken Kum havuzunda hayallerindeki objeleri şekillendiriyor, el becerilerini geliştiriyor ve enerjilerini harcıyorlar. Parkımızda çocuklar için birçok eğlence sunulmaktadır. En geniş oyun makinasına sahip oyun parkımız sık sık değiştirdiği ve yenilediği oyun makinaları ile de sektörde fark yaratmaktadır. Minikleri olduğu kadar büyükleri de düşündüğümüz oyun parkımızda Bilardo,Langırt,Basketbol ve Oyun makinaları bulunmaktadır. Oyun Parkımızda ayrıca doğum günü kutlamaları da en eğlenceli hali ile yapılmaktadır.

Aynı zamanda çocukları alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımızın nezaretinde oyun oynayan miniklerimizin aileleri Yeşil Vadi Cafe bölümüzde zaman geçirebilmektedir. Verdiğimiz hizmetler ile sektörde farkımızı ortaya koymaya devam edeceğimizi belirterek büyük küçük herkesi Yeşil Vadi Oyun Parkı’na bekliyoruz.”dedi.

Odabaşı mahallesinde hizmet veren Yeşil Vadi Oyun Parkına 0 535 312 41 59 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol