Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Vizyonumuz Ve Bilgi Birikimimizle Bambaşka İskenderun Olacak

Yayınlanma Tarihi : 18.02.2024 12:23 Bu haber 159 defa okundu

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, mahallelerine hizmet için yola çıkarak aday olan Muhtar adayları ile bir araya geldi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Vizyonumuz Ve Bilgi Birikimimizle Bambaşka İskenderun Olacak

Çalışmalarına aralıksız devam eden Dönmez, muhtar adaylarına hitaben yaptığı konuşmada İskenderun'un 45 Mahallesinde her yaş grubu için özel projelerinin olduğunu, hayata geçirilecek bu projelerle insanlarımızın daha mutlu ve refah bir hayat yaşayacağını söyledi. Vizyonumuz Ve Bilgi Birikimimizle Bambaşka İskenderun Olacak

Öncelikle depremin izlerini sileceklerini önemle vurgulayan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, "Hızlı bir şekilde enkazları kaldıracağız. Yakınlarını kaybeden insanlarımız oradan geçtiklerinde en azından acıları hafifleyecek. Depremden kalan iz bırakmayacağız"dedi.Vizyonumuz Ve Bilgi Birikimimizle Bambaşka İskenderun Olacak

Her mahalleye özellikle kadınlarımızın günlerini dolu dolu değerlendirebilecekleri projeleri  hayata geçireceklerini kaydeden Dönmez, "Bunun için önce çok değerli İskenderun halkından yetki almamız gerekiyor. Sonrasında ise yeterki bize inanın, güvenin, vizyonumuz ve bilgi birikimimizle bu memleketi ayağa kaldıracağız" şeklinde konuştu. 

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, mahalle muhtarlarımıza girecekleri mahalli idareler seçimlerinde üstün başarılar diledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol