Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Vatandaş Bizi Hizmet Etmek Için Seçti!

Yayınlanma Tarihi : 09.11.2023 13:10 Bu haber 129 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Akasya Mahallesinde yeniden hizmete sunmayı planladıkları semt pazarında yapılması planlanan tadilat çalışmaları hakkında Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş ve mahalle muhtarı Ramazan Çelik ile istişarelerde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Vatandaş Bizi Hizmet Etmek Için Seçti!

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, burada yaptığı açıklamada deprem sonrası şehrin büyük bir bölümünün ağır hasar gördüğünü belirterek, "Her gün tüm mahalle ve sokaklarımızı dolaşıyoruz, bizim yapabileceğimiz, onaracağımız ve ayağa kaldıracağımız yerleri tespit ediyoruz. Halkımızın mağdur olmaması için gayret ediyoruz. Çünkü vatandaş bizi hizmet etmek için seçti ve bu göreve getirdi. O halde hizmet etmekte bizim boynumuzun borcu olmaladır" dedi.

AKASYA MAHALLESİ SEMT PAZARI YENİDEN HİZMETE AÇILACAK

Akasya Mahallesine kazandırılan üstü kapalı semt pazarının en kısa sürede onarılarak hizmete açılacağını belirten Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, "Konuyla ilgili olarak Antakya Kaymakamımıza bilgi verdik, mahalle muhtarımızla da istişarede bulunduk. 95 mahalle muhtarımızla diyalog halindeyiz, ekiplerimizle her gün sahada olduğumuz gibi gitmediğimiz, mahalle, sokak, sıkmadığımız el, kapısını çalmadığımız ev bırakmayacağız. Milletimize ne söz verdiysek yerine getireceğiz" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, hizmetlerin aciliyet sırasına ve program dahilinde yapıldığına dikkat çekerek, hiç kimseye öncelik tanınmadığını, kimseyi de hizmetten mağdur etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol