Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TÜFAD Hatay Şubesinden Şenal Ölçücü C Grassrots Antrenör Kursu

Yayınlanma Tarihi : 19.11.2022 01:00 Bu haber 323 defa okundu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Hatay Şubesi tarafından düzenlenen Şenal Ölçücü C Grassrots Antrenör Kursu başladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
TÜFAD Hatay Şubesinden Şenal Ölçücü C Grassrots Antrenör Kursu

İskenderun Lisesi'nde başlayan kursun açılışına TÜFAD Genel Başkanvekili Samet Aybaba, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, merhum Şenal Ölçücü'nün eşi Nebile Ölçücü, oğlu Onur Ölçücü, TFF eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın hep birlikte okunmasıyla başlayan kursun açılış konuşmasını yapan TÜFAD Hatay Şube Başkan Yaşar Düzen, yıllarını İskenderunspor'a adayan Şenal Ölçücü'nün çok büyük bir değer oldupunu söyledi. Bugün burada kursa onun adını vermekten büyük gurur duydyklarını belirten Düzen, genç kursiyerlere de seslenerek, "Hedeflerinizi büyük tutun. Spor sevgi saygı ve ahlak ve çok çalışma neticesinde başarı getirir. Geleceğinizi düşünüyorsanız mutlaka diplomanızı alın. Ben sizlerin ileride iyi bir antrenör Olacağınıza inanıyorum ve başarılar diliyorum." dedi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ise, Şenal Ölçücü'yü tanımaktan son derece gurur duyduğunu, adını yaşatmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Son olarak konuşan eski Beşiktaş futbolcusu ve TÜFAD Genel Başkanvekili Samet Aybaba, kendisinin bugünlere gelmesinde Şenal Ölçücü'nün çok büyük katkıları olduğunu belirtti. Genç antrenör adaylarına da seslenen Aybaba, "işinizi severek yaparsanız, kılık kıyafetinize dikkat ederseniz, inanırsanız başarısınız. Çünkü sizler eğitici olacaksınız. Ben hepinizi kutluyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Şenal Ölçücü'nün ailesine günün anlam ve önemi için plaket takdim edildi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat' a da İskenderunspor'u tekrar başarılı günlere getirdiği için Samet Aybaba tarafından plaket verildi.

TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen ise katılımlarından dolayı spor TÜFAD Genel Başkanvekili Samet Aybaba'ya plaket takdim etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol