Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Tedbir Almak Için Insanların ölmesi Mi Bekleniyor?

Yayınlanma Tarihi : 15.10.2023 22:47 Bu haber 112 defa okundu

Antakya'da Kurtuluş Caddesinde başlatılan yıkım esnasında hiçbir önlem alınmaması tepkilere yol açtı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Tedbir Almak Için Insanların ölmesi Mi Bekleniyor?

Affan kahvesi karşısındaki binaların yıkımı sırasında güvenlik şeridi çekilmediği görüldü.Tedbir Almak Için Insanların ölmesi Mi Bekleniyor?

Bazı yıkım çalışmalarında güvenlik önlemleri alınırken bazı yerlerde alınmıyor. Bu durum vatandaşların can güvenliğini de tehlikeye atıyor. Kurtuluş Caddeesinde yapılan yıkımlar esnasında güvenlik önlemlerine dikkat edilmemesi dikkat çekerken, vatandaşlar, "Hiçbir tedbir almadan böyle bir yer kontrolsüz nasıl yıkılabilir? Yetkililerin bir an önce bu duruma el atmasını istiyoruz. Burası dağ başı değil. Şehri bu kadar sahipsiz bırakmayın, yıkımlar kontrollü ve mevzuata uygun bir şekilde yapılmalıdır" dediler.Tedbir Almak Için Insanların ölmesi Mi Bekleniyor?

YIKIM EKİPLERİ UYARILMALI

Kentin sahipsiz bırakıldığını, herkesin kafasına göre iş yaptığını ve kural tanımadıklarını ileri süren vatandaşlar, "Yıkım ekipleri uyarılmalı. Kurallara uymayan ekiplerin iş sözleşmesi fesih edilmeli, insanların hayatını tehlikeye atan riskli çalışmaya müsaade edilmemelidir. Yıkım ekiplerinin disiplinsiz ve kontrolsüz çalışmasına izin verilmemeli. Tedbir almak için insanların ölmesi beklenmemelidir" dediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol