Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Pozisyon Bulduk, Baskı Kurduk, Golü Bulamadık

Yayınlanma Tarihi : 20.12.2022 20:33 Bu haber 237 defa okundu

Samandağ Gençlerbirliği kendi sahasında karşılaştığı güçlü rakibi Anamur Belediyespor’a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Pozisyon Bulduk, Baskı Kurduk, Golü Bulamadık

Samandağ Gençlerbirliği teknik  patronu Aykan Öksüzün maç sonu gazetemize yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısındaki son iç saha maçını kazanarak haftayı üst sıralarda kapatamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. 

Rakipleriyle puan farkını açmak açmayı hedeflediklerini ancak bunu yapamadıkları için üzgün olduklarını tekrarlayan genç teknik adam, şöyle konuştu:

“İki takım açısında ortada geçen, gol atanın kazanacağı bir maçtı. İlk yarı rüzgâra karşı devreyi 0-0 kapatmak istiyorduk. Rüzgârın etkisiyle kornerden direk olarak yediğimiz gol planımızı bozdu. Hakemin net aut olan pozisyonda önce düdük çalıp doğru karar vermesi daha sonra kararından vazgeçip korneri işaret etmesiyle kalemizde golü gördük.

İkinci yarıda rakip kendi sahasına kapanarak kontrataklarla bize tehlike yaratacağını oyuncularımıza anlattık. Buna karşılık topun hızını arttırarak oyunu kanatlara yaymamız gerektiğini, merkezden ise rüzgârla beraber şut ve ikiye birlerle rakibi geçebileceğimizi anlattık. Ancak pozisyon bulsak da baskı yapsak da golü bulamadık. Oyun doldur boşalta dönünce de iş biraz şansa kalıyor. Rakip tecrübesiyle zamana iyi oynayıp skoru korumasını bildi. Oyuncularım ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Koştular mücadele ettiler ancak gol bölgelerinde bitiricilikte yine eksik kaldık. Haftaya rakip deplasmanda ligin lideri ve namağlup takımı Adana 1954 FK karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanıp devreyi puan ve puanlarla kapatmak istiyoruz.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol