Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Oto Galericilerin Yeni Adresi‘Hatay Otokent’

Yayınlanma Tarihi : 04.11.2022 10:18 Bu haber 681 defa okundu

S.S. Hatay Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Naim Dalyan “Hatay Otokent” projesi hakkında yazılı açıklamalarda bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Oto Galericilerin Yeni Adresi‘Hatay Otokent’

S.S. Hatay Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Naim Dalyan, yaptığı açıklamada; “Kooperatifimize Antakya-İskenderun ana yoluna 170 metre cepheli, eski Antakya-İskenderun yoluna 142 metre cepheli toplamda 68000 metre kare alana sahip araziyi, üzerinde herhangi bir şerh ve takyidat olmadan satın almış ve Antakya tapu dairesinde kooperatifimizin adına tescili yapılmıştır.

Arazimizle alakalı olarak tevhid ve ifraz çalışmaları başlatılmış ve en kısa sürede bitirilecektir. Arazimiz üzerinde ‘Hatay Otokent’ olarak 99 metrekare kapalı ve 58 metre kare asma katlı ile 99 metrekare açık alana sahip Ticaret Bakanlığı’nın yayınladığı yönetmeliğe uygun olarak 210 adet işyeri yapılacaktır. Bunun yanı sıra arazimiz üzerinde hizmet binası, oto expertiz, oto yıkama, oto lastikçi, banka, noter, cafe restoran gibi sosyal donatılarda inşa edilecektir.

Sitez içinde imar planına uygun olarak ana yollar ile tali yollar bulundurulacaktır. Ayrıca yeşil alanlar oluşturulacaktır.

Sınırlı sayıda bulunan işyerlerine ilgili meslektaşlarımızın ve yatırımcıların kayıt olmak ve bu fırsattan faydalanmaları için kooperatifimizin Atatürk Cad. No:63 Antakya/Hatay adresindeki merkez ofisine müracaat etmeleri gerekmektedir. Kooperatifimizin merkez ofisinde, ait tüm ayrıntıların belirtildiği görüntülü tanıtım demosu da gelen ziyaretçilere sunulmaktadır.” ifadelerine yer verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol