Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Nadir Altunlu’yu Duygulandıran Seminer

Yayınlanma Tarihi : 22.12.2022 19:56 Bu haber 239 defa okundu

TÜFAD Hatay Şubesi tarafından geçtiğimiz hafta düzenlenen ‘Nadir Altunlu zorunlu antrenör gelişim semineri’ geniş katılımla yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Nadir Altunlu’yu Duygulandıran Seminer

TÜFAD Hatay Şubesi Başkanı Yaşar Düzen, seminerin açılış konuşmasında Hatay futboluna katkı sunan değerli isimleri yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

Hatay ve Türk futboluna önemli isimleri kazandıran Hatayspor, Reyhanlıspor ve Kırıkhanspor’un eski teknik direktörlerinden Nadir Altunlu’nun ismine düzenledikleri ‘zorunlu antrenör gelişim semineri’nin daha da anlam kazandığını belirterek, “Önemli olan bu değerlerimizi yaşarken de anmayı bilmeliyiz ve hatırlamalıyız” dedi.

ALTUNLU: DUYGULARIMI TARİF ETMEKTE ZORLANIYORUM

Nadir Altunlu da, üyesi olmaktan gurur duyduğu TÜFAD Hatay Şubesi’nin adına düzenlemiş olduğu seminerden dolayı teşekkür etti.

Antrenörlük hayatı boyunca yaşadığı heyecan ve tecrübeleri her zaman paylaşmaya hazır olduğunu belirten Nadir Altunlu, “Şu anda bana öyle bir güzel duygu yaşattınız ki, duygularımı tarif etmekte zorlanıyorum. Hayatta iken anılmak ve hatırlanmak çok güzel bir duygu. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Birbirinizi bırakmayın, her zaman destek olun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Nadir Altunlu’ya seminerin anısına plaket sundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol