Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Mimarlara bilgilendirme toplantısı

Yayınlanma Tarihi : 21.07.2016 00:00 Bu haber 739 defa okundu

Dünyanın önde gelen ısıtma ve soğutma sistemleri üretici firması olan Viessmann Hatay Mimar ve Mühendislerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Mimarlara bilgilendirme toplantısı

Seminere Viessmann Bölge Müdürü Seçkin Gençler, Viessmann Firma yetkilisi Mevlana Balçık, Mimarlar ve Mühendisler Odası Hatay Şubesi Başkanı Mustafa Özçelik, çok sayıda meslek mensubu ile üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan öğrenciler ile basın mensupları katıldı.

ÖZÇELİK: KATKILARINDAN DOLAYI VİESSMANN’A TEŞEKKÜR EDERİM

 Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Özçelik, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Özçelik konuşmasında ısı pompaları ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini ve dünyanın sayılı firmalarından olan Viessmann’a da bu seminere katkılarından dolayı teşekkür etti.

Özçelik’in konuşmasının ardından firmanın tanıtım videosu izlendi.

GENÇLER: UMUYORUM HATAY’DA ÖNEMLİ İŞLER YAPARIZ

Daha sonra Viessmann Bölge Müdürü Seçkin Gençler, ısı pompası, kombi, kazan, ısıtma ve soğutma sistemleri ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Gençler konuşmasında, “Seneye firma olarak 100. Yılımızı kutlayacağız. Çalışanlarımız bizim üçüncü kuşak çalışanımızdır. Bu da bizim ne kadar güvenilir bir işveren olduğumuzu göstermektedir. Firma olarak ısıtma ve soğutma alanındaki deneyimimizle her türlü ortaklığa açığız. Umuyorum Hatay’da da önemli çalışmalara imza atacağız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gençler’in konuşmasının ardından Mevlana Balçık’ta firma ile ilgili bilgi verdi ve katılımcıları iklimin korunması ve enerji temini konularında bilgilendirdi.

Konuşmaların ardından etkinlik düzenlenen kokteyl ile sona erdi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol