Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MHPDEN CHPYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yayınlanma Tarihi : 07.04.2016 00:00 Bu haber 864 defa okundu

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun ilçe yönetimi ve Meclis üyeleri göreve yeni seçilen CHP ilçe yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
MHPDEN CHPYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP İlçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve Milletvekili adayı İbrahim Gül’ün de katıldığı ziyarette CHP ilçe yönetimi konuklarını kapıda karşıladı. MHP İskenderun İlçe Başkanı Turhan Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’na ve yönetimine öncelikle ‘hayırlı olsun’ dileğini ileterek “Ülkemizde son dönemlerde yaşanan olaylar hepimizin malumu. Yaşanan sıkıntılı durumlardan dolayı tebrik ziyaretimizi biraz geciktirdik. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren kardeşimiz CHP Belediye Meclis Üyesi arkadaşımız Seydi Karakuş’a da Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı dilerim” dedi.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu da Türkiye’de beş aylık süreç içerisinde şartlar olağan üstü bir şekilde değiştiğini ifade ederek “Bunun acısını da hem vatandaş hem de siyasi parti mensupları olarak bizler çekiyoruz. Türkiye’nin kaderi bu olmamalıydı diye düşünüyorum. Biz siyaseti Türkiye için yapıyoruz. Biz bu memlekette birlikte yaşamayı öğrendiğimiz vakit bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” diye konuştu.

Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül ise başkan Mansuroğlu ve yönetimini kutlayarak “Rabbim utandırmasın. Birlik ve bütünlüğe bu kadar çok ihtiyaç duyulan bir zamanda sizler gibi toplumun tüm kesimini kucaklayan insanların makamlara gelmesi çok sevindirici. Bundan dolayıdır ki biz mutluyuz. Ben inanıyorum ki İskenderun’da bu siyasi hoşgörü iklimi devam edecektir. Ben yine yakın zaman önce hayatını kaybeden CHP Belediye Meclis Üyesi Seydi Karakuş Ağabey’imize ve yine CHP’nin delegesi olan iki arkadaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol