Hatay Mahalli Haber
MENÜ

‘Mehmet Güzel’e Sümerspor Forması Hediye Edildi

Yayınlanma Tarihi : 11.01.2023 08:11 Bu haber 398 defa okundu

Sümerspor yönetimi, önümüzdeki günlerde Hatayspor’da yönetime girmesi beklenen iş insanı Mehmet Güzel’e Sümerspor formasını hediye etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
‘Mehmet Güzel’e Sümerspor Forması Hediye Edildi

Sümerspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, aynı zamanda Hatay 2. Amatör Küme ekiplerinden Defne 2013 Spor’un Onursal Başkanı olan Mehmet Güzel’i ofisinde ziyaret ederek, Sümerspor’un yeni sezonda giyeceği forma hediye ederek, centilmenlik örneği sergiledi.

Gülbahar, ayrıca ağabeyi Ali Gülbahar’a da (Aleks) forma jestinde bulundu. 

Başkan Gülbahar, amatör kulüplere destek sağlayan işinsanı Mehmet Güzel’e teşekkür ederek, yeni dönemde Sümerspor’un yeni dönemde tüm kategorilerde şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.

Güzel’e yeni dönemde Hatayspor’da başarılar dileyen Gülbahar, “Hatayspor bu şehrin gözbebeği. İnşallah sizlerin destekleriyle ligin ikinci yarısında daha iyi yere gelecektir. Bize de bir düşen görev olursa her zaman destek olmaya hazırız” diye konuştu.

Mehmet Güzel de, Sümerspor yönetimine ve Başkan Yılmaz Gülbahar’a bu jestlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sporun güzelliği de bu işte. İnsanları bir araya getiriyor ve birleştiriyor. Ben Yılmaz başkanıma ve Sümerspor’un değerli yöneticilerine böyle bir jestlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol