Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Makamlar Gelir Geçer Ama Antakya Hep Var Olacak!

Yayınlanma Tarihi : 16.09.2023 14:12 Bu haber 124 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerini kabulü sırasında önemli açıklamalar yaptı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Makamlar Gelir Geçer Ama Antakya Hep Var Olacak!

Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz'a kabulünden dolayı teşekkür ettiler.Makamlar Gelir Geçer Ama Antakya Hep Var Olacak!

Halil İbrahim Yılmaz, ziyarette konseyleri hakkında bilgilendirmede bulunarak, "Kent konseyleri, sürdürülebilir kalkınma, hemşehrilik hukuku, kentli hakları ve yönetişim kavramları etrafında kurumsallaşmıştır. Basitçe kentlerin ortak akılla yönetilebilmesi adına o kentin bileşenlerinden ve paydaşlarından oluşan katılımcı bir danışma kurumudur. Ülkemizin tarihi kentlerinden Antakya'ya deprem sonrası hem moral vermek hem de destek olmak amacıyla Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz'ı ziyarete geldik " dedi.

YILMAZ: ANTAKYA SEVDAMIZ GÜNLÜK DEĞİL ÖMÜRLÜK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da, 6 Şubat'ta yaşadıkları asrın felaketinin ardından Türkiye'nin her yöresinden destek gördüklerini belirterek, "Devletimiz başta olmak üzere, ülkemizin her köşesinden Hatay'a, Antakya'ya yardım ve destek çabası gösterildi. Bu da bizim millet olarak iyi günde olduğu gibi kötü günde de tek yumruk olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bu kapsamda bizlere destek olmak istediklerini belirten, Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, tarihi şehir Antakya'yı yeniden ayağa kaldırmak için iş birliği yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Bizim tek sevdamız var o da Antakya. Hoşgörü kenti ayağa kalkana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Belediye başkanı olup olmam önemli değil, bu şehrin bir insanı, bir ferdi olarak da Antakya'yı sahiplenmeyi ölene dek sürdüreceğiz. Siyaset ayrı, Antakya sevgisi ayrı. Bizim Antakya sevgimiz siyasetin üzerinde. Belediye başkanlığı görevimiz sona erdiğinde de biz bu şehirde yaşyacağız. Makamlar gelir geçer, ama Antakya hep var olacak. Kısacası bizim Antakya sevdamız günlük değil ömürlük" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol