Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Latife Tekin Ve Serkan Türk Antakya’da Söyleşi Ve Imza Etkinliğine Katılacak

Yayınlanma Tarihi : 22.12.2022 20:13 Bu haber 633 defa okundu

Eğitim-Sen Hatay Şubesi ve Antakya Sanat Derneği tarafından edebiyatın önemli isimlerinden Latife Tekin ve Serkan Türk Antakya’da söyleşi ve imza etkinliğine katılacak. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Latife Tekin Ve Serkan Türk Antakya’da Söyleşi Ve Imza Etkinliğine Katılacak

İmza ve söyleşi etkinliğine herkesin davetli olduğunu belirten Eğitim-Sen Hatay Şubesi ile Antakya Sanat Derneği, yaptıkları ortak açıklamada şu sözlere yer verdiler:

“Edebiyatımızın büyülü gerçekçilik temsilcilerinden Latife Tekin, edebiyat üzerine yapacağı söyleşi sonrasında Sevgili Arsız Ölüm, Unutma Bahçesi, Sürüklenme, Buzdan Kılıçlar ve son çıkan Zamansız isimli kitaplarını imzalayacak. 

Edebiyatseverlerle buluşacak olan bir diğer isim ise Serkan Türk olacak. Aynı zamanda şair olan Serkan Türk söyleşi sonrasında Augsung, Elemlerin Nefesi, Rüzgârlı Camlar ve Bak Önümüzde Yeni Bir Mevsim gibi kitaplarını imzalayacak.   

Antakya Sanat Derneği ve Eğitim Sen Hatay Şubesi’nin birlikte düzenlediği, 24 Aralık Cumartesi günü saat 14’te Eğitimsen salonunda gerçekleşecek söyleşi ve imza etkinliğine bütün edebiyatseverleri ve dostlarımızı bekliyoruz.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol