Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İyi Parti Dörtyol Ilçe Başkanı Eker Görevinden Alındı

Yayınlanma Tarihi : 07.10.2023 23:09 Bu haber 236 defa okundu

İYİ Parti Dörtyol ilçe başkanı Gürcan Eker, Genel Merkez kararı ile görevinden alındı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
İyi Parti Dörtyol Ilçe Başkanı Eker Görevinden Alındı

Görevden alınma kararını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Gürcan Eker, şunları söyledi:

"26.11.2018' de İYİ Parti Genel Merkezimiz tarafından Hatay ili Dörtyol ilçesinde kurucu ilçe başkanı olarak görev yetkisini aldığımızdan bu yana, demokrasi adına kıyasıya bol mücadeleli, delege seçimli gerçekleştirdiğimiz 2 kongre sonucunda ardarda 3 dönem ilçe başkanı olarak görev icra ettik.

03.10.2023 tarihinde aşağıdaki tebligatın neye istinaden olduğu belirtilmeden, savunma alınmadan il başkanımız tarafından görevden alındığımız bilgisi ve belgesi bizlere ulaştırılmıştır.

Sebebini il başkanına, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısına, genel başkan özel kalemine sorduğumuzda da genelleme olarak bilgi sahibi olmadıklarını belirttiler.

En azından 5 yılı dolu dolu geçen hizmet dönemimize istinaden bunu bilmek hakkımızdı diye düşünüyorum.

İYİ partimizin siyaset arenasında tıkanmışlığın önüne açıp, ülkemize yeni bir umut olma yolundaki inanmışlığımız neticesinde; teşkilatımızla tabiri caizse eşinden, işinden, aşından yaptığımız fedekarlıkları sonuna kadar şahsım adına helalL ediyorum. 

Ortak çalışmada bulunduğum, can-ı gönülden benimle birlikte çalışan ilçe yönetim kurulu arkadaşlarıma, gönüldaşlarımıza ve tüm Hatay teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

"Görev istenmez verilir", anlayışıyla yetiştiğimiz duruşumuz neticesinde; hiç eğilip bükülmedik. İç tüzüğümüzde belirtilen maddelerin dışındaki emirlere, isteklere uymadık. 

Bundan sonrada bu tarzda milletimiz adına partimize bir üye, bir nefer olarak gidebileceği yerin sonuna kadar hizmet edeceğimizi, teşkilatlarımızın istekleri doğrultusunda daha çok çalışacağımızın bilinmesini isterim.

Bayrak yarışı olan bu yolda göreve başlayacak yeni başkana ve yönetim kuruluna şimdiden başarılar diliyorum.

Bu süreçteki vicdani takdir seçmenlerimizin ve vatandaşlarımızındır.

Saygılarımla" açıklamasında bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol