Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İş Insanı Mehmet Güzel, Maraton Alt Tribün Biletlerini üstlendi

Yayınlanma Tarihi : 21.12.2022 20:11 Bu haber 269 defa okundu

İş insanı Mehmet Güzel, bir kez daha maraton alt tribün bilet fiyatlarını karşılayacak. Bu jestten faydalanmak isteyen taraftarların, sosyal medyada oluşturulan gruba katılarak bilgilerini paylaşmaları istendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
İş Insanı Mehmet Güzel, Maraton Alt Tribün Biletlerini üstlendi

Hataylı iş insanı Mehmet Güzel’den Hataysporlu taraftarlara bir kez daha büyük bir jest geldi. Hatayspor taraftarları tarafından sevilen ve Ocak yapılacak olan kongrede oluşturulacak yeni yönetime girmesi beklenen iş insanı Mehmet Güzel’in, Hatayspor’un 2022 yılında oynayacağı son iç saha maçı olan Giresunpsor maçında tüm maraton alt tribün bilet fiyatlarını karşılayacak olması, Bordo-Beyazlı taraftarlar tarafından sevinçle karşılandı. Passolig kartlarına ücretsiz bilet tanımlanmasını isteyen taraftarların, sosyal medyada oluşturulan gruba katılarak bilgilerini paylaşmaları istendi.

GİRESUNSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

Atakaş Hatayspor Kulübü, Giresun maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Buna göre Kuzey-Güney Kale Arkası Alt Tribün ve Maraton Alt Tribün bilet fiyatları 31 TL üzerinden satışa sunuldu. VIP D-E-F 300TL, VIP A-B-C-G-H-I 200 TL, misafir tribünü bilet fiyatları ise 40 TL olarak belirlendi. Kulüpten yapılan açıklamada, Giresunspor maç biletleri satışta. Biletinizi www.passolig.com.tr adresinden veya Antakya Atatürk Caddesi Atakaş Hatayspor Store'dan satın alabilirsiniz” denildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol