Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB SPORA YATIRIMLA TAKDİR TOPLUYOR

Yayınlanma Tarihi : 10.03.2016 00:00 Bu haber 957 defa okundu

HBB SPORA YATIRIMLA TAKDİR TOPLUYOR

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB SPORA YATIRIMLA TAKDİR TOPLUYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteklerle kentin Türkiye genelinde önemli bir spor merkezi olarak ön plana çıkmasına zemin hazırlıyor.

Spor faaliyetlerini önemseyen sosyal belediyecilik anlayışıyla bünyesindeki spor takımlarının yanı sıra Hatay’da eğitim veren okullarda sporla ilgilenen öğrencilere de başarı yolunda katkı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu anlamda takdir topluyor.

HBB SPORCULARIN BAŞARILARINA VESİLE OLDU

Beyhan Gençay Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri 10 Mart Perşembe günü HBB Başkan Vekili ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e sportif anlamda verilen desteklerden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.

GÜVEN: BAŞKAN SAVAŞ SPORUN GELİŞİMİNE ÖNCÜLÜK EDİYOR

Gerçekleşen teşekkür ziyaretinde, HBB’nin sağladığı katkılarla çeşitli müsabakalarda madalya almaya hak kazanan öğrencilerle geleceğe dair sohbetler yapan Başkan Vekili Güven, sporcu ve eğitmenlerin taleplerine çözümler getirmeyi de ihmal etmedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitime ve spora büyük önem verdiğini vurgulayan Güven, verilen desteklerin Hatay’a başarı olarak geri döndüğünün altını çizdi.

SAYGILI:  TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Okulun Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Serdar Saygılı toplantıda yaptığı konuşmada,“2015 -2016 yılı okullar arası spor müsabakalarında Küçük Kız ve Küçük Erkek Basketbol takımlarımız rakipleri karşısında başarı elde ederek Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazandı. Başarı yolunda bize ihtiyaç duyduğumuz her konuda destek olan Başkanımız Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanımız Serdar Güven’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğretmenlerin Güven’e plaket takdim ettiği teşekkür ziyareti anı fotoğrafı çekiminin ardından sonra erdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol