Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB MECLİSİ ‘BAŞKAN’SIZ TOPLANDI

Yayınlanma Tarihi : 10.02.2016 00:00 Bu haber 711 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Şubat ayı olağan toplantısı Hatay Büyükşehir Belediye Meclis salonunda yapıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın olmadığı toplantıyı Başkanvekili Serdar Güven yönetti.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB MECLİSİ ‘BAŞKAN’SIZ TOPLANDI

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu’nun 12. Maddesi gereğince gündem maddelerini görüşmek üzere dün Hatay Büyükşehir Belediye binasındaki meclis salonunda bir araya geldi. Açılış ve yoklamanın ardından 13.01.2016 tarihli karar özeti okundu. Daha sonra gündem maddeleri okundu ve oylandı. Gündemde bulunan 42 madde görüşüldü. Birçoğu oyçokluğuyla kabul edilen maddeler meclisten geçti.

Toplantıda 30. Maddeden sonra ara verildi. Kalan maddeler de oylanarak kabul edildi.

HATAYSPOR TESİSLERİ KİRALANDI

Gündemin ilk maddesi olan Yazı işleri ve kararlar dairesi başkanlığının Antakya ilçesi sınırlarında bulunan Maşuklu Spor tesislerinin 10 yıllığına Hatay Büyükşehir Belediyesi adına tahsisi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında sözleşme yapılmak üzere 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 38. maddesinin (g) bendi gereğince Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yetki verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesi maddesinin görüşüldüğü toplantıda oylanarak meclisten geçti. Çoğunluğu imar ile ilgili olan diğer maddeler de oylanarak kabul edildi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol