Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hataysporun ne tadı var ne tuzu

Yayınlanma Tarihi : 11.12.2016 00:00 Bu haber 631 defa okundu

STAT: Tuzla Belediye

Paylaş Paylaş Paylaş
Hataysporun ne tadı var ne tuzu

HAKEMLER: Gürel Uzuner ***, Ejder Yapıcı ***, Yavuz Bahadır Ordu ***

TUZLASPOR: Bekir **, Orkun ***, Bülent ***, Volkan ***, Okan ***, Tuncay ***, Doğan ** (Dk. 61 Nihat **), Sadık **, Kıvanç ** (Dk. 74 Tolunay *), Arif *** (Dk. 85 Ferhat *), Ozan ***

HATAYSPOR: Akın ***, Volkan **, Sadi **, Mesut **, Tolga ** (Dk. 78 Caner *), Serkan ** (Dk. 89 Soner ?), Selahattin Selçuk **, Yılmaz **, Selim **, Emin ** (Dk. 69 Mehmet *), Taha *

GOL: Dk. 76 Ozan (Tuzlaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 27 Volkan, Dk. 40 Kıvanç (Tuzlaspor), Dk. 66 Emin (Hatayspor)

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Tuzlaspor, Hatayspor'u 1-0 yendi.

Hatayspor, sezonun en kötü futbollarından birini daha İstanbul Tuzlaspor deplasmanında yaşadı. Kötü bir futbol ortaya koyan Bordo-Beyazlılar, ilk yarının son deplasman maçından puansız dönerek, zirve yarışının gerisinde kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

İki takımda karşılaşmaya temkinli başladı. Hatayspor, savunma güvenliğini ön planda tutarak, ileride gol ümitlerini Taha’ya bağladı.

Bu arada, karşılaşmanın 11. dakikasında Tuzlaspor’un Tuncay’la kullandığı penaltı atışn kaleci Akın kurtardı. 27. dakikada da Hatayspor Taha ile kazandığı penaltı atışından yararlanamadı ve golcü oyuncunun şutu auta gitti.

İlk yarı 0-0 tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA DOLDUR BOŞALT MODELİ

İkinci 45 dakikada gol için rakip kaleye yüklenmesi beklenen Hatayspor’da planlar yine tutmadı, ‘doldur boşalt’ modeli ile gol aranmaya çalışıldı.

Evsahibi Tuzlaspor’un kazanmak için daha istekli ve arzulu olması galibiyet golünün gelmesine etken oldu. 76. Dakikada Ozan, Hatayspor savunmasını ve kaleci Akın’ı aşarak topu filelere gönderdi ve skoru 1-0 yaptı.

Maçın 90 dakikası sonunda Hatayspor, hiçbir varlık gösteremediği karşılaşmadan puansız ayrılarak, zirve yarışının gerisine düştü ve maçta Tuzlaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol