Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Karasayar: Altınözü’ne Küçük Sanayi Sitesi Kazandırılacak

Yayınlanma Tarihi : 19.09.2024 05:02 Bu haber 30 defa okundu

Türkiye Buluşmaları kapsamında bir dizi program gerçekleştirmek üzere Altınözü’ne gelen önceki dönem AK Parti Hatay Milletvekili, AK Parti MKYK (Merkez Karar Yürütme Kurulu) üyesi Orhan Karasayar, ilçe teşkilatı ile buluştuktan sonra Altınözü Kaymalığını ziyaret etti. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ile birlikte, Orhan Karasayar’a Altınözü’nde yürütülen hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Karasayar: Altınözü’ne Küçük Sanayi Sitesi Kazandırılacak

Karasayar, daha sonra Altınözü Ziraat Odası Başkanı ve Altınözü Muhtarlar Derneği Başkanı Sabahattin Bayır’ı ziyaret etti.Karasayar: Altınözü’ne Küçük Sanayi Sitesi Kazandırılacak

Başkan Sarı ve ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleştirilen temaslarda Altınözü’nün ihtiyaç duyduğu hizmetlere ilişkin için istişarelerde bulundu. Hizmetlerin Altınözü’ne kazandırılması noktasında güçbirliğinin önemine vurgu yapıldı.Karasayar: Altınözü’ne Küçük Sanayi Sitesi Kazandırılacak

BAKAN URALOĞLU’YLA TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Karasayar son olarak sanayi esnafını ziyaret ederek talep ve sorunları dinledi. Altınözü’ne küçük sanayi sitesi kurulacağını ifade eden Karasayar, yerin Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edildiğini, proje süresinin 3 ayı bulacağını ondan sonra inşaatın başlayacağını açıkladı. İşe başlanmasının ardından yaklaşık bir yıl sonra sanayi sitesinin yeni yerinde hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Karasayar, gezici muayene istasyonun ilçede görev yaptığı gün sayısının artması için de esnafın talebi üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile telefonla görüştü.

Karasayar, açıklamalarının ardından esnafın diğer taleplerini dinledi ve Altınözü için çalışmaya devam edeceklerinin sözünü verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol