Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor oynadı, Sarıyer kazandı 0-2

Yayınlanma Tarihi : 07.03.2016 00:00 Bu haber 1005 defa okundu

Sezon başından bu yana “gol atamama” hastalığı devam eden Hatayspor, Sarıyer deplasmanında da net gol fırsatlarından yararlanamadı, iyi oynadığı maçı 2-0 kaybederek, ligdeki durumunu riske attı..

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor oynadı, Sarıyer kazandı 0-2

Hatayspor oynadı, Sarıyer kazandı 0-2

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, zorlu Sarıyer deplasmanından 2-0’lık yenilgiyle dönerek, durumunu riske attı.

Sezon başından bu yana yaşadığı gol sıkıntısını Sarıyer karşısında ciddi anlamda da hisseden Bordo-Beyazlılar, özellikle maçın ilk 45 dakikasında yakaladığı net gollük fırsatları kullanamadı.

Ligde son haftalarda aldığı beraberlik serisi ile taraftarını mutlu edemeyen Bordo-Beyazlılar, Sarıyer karşısında tüm hesaplarını puan üzerine kurmasına rağmen, kalesinde gördüğü şanssız gollerle güçlü rakibine boğun eğdi.

İZZET VE SÜLEYMAN BOŞ KALEYE TOPU ATAMADI

Maça iki takımda temkinli başladı. İlk dakikalardan itibaren iki ekipte savunmasında açık vermemeye özen gösterdi.

Dakikalar ilerledikçe Hatayspor oyunda üstünlüğü eline aldı ve pozisyonda buldu. 26. Dakikada kornerden gelen topa İzzet, bomboş durumda olmasına rağmen, boş kaleye topu gönderemedi.

33. Dakikada bu kez Süleyman ceza sahasında topu önünde buldu, kalecinin de kalesinde olmamasına rağmen bomboş kaleye topu gönderemedi, mutlak bir gol daha kaçtı ve devre 0-0 golsüz sona erdi.

HATAYSPOR KENDİ HATALARIYLA SARIYER’E GOL İZNİ VERDİ

İkinci yarıya da iyi başlayan Hatayspor, gol yollarında istediği vuruşları yapamaması rakibin işine yaradı.

60. Dakikada “Atamayana atarlar misali” kaleciye geri pası yapmak isteyen Soner, arkadan koşan Sarıyer’li Cemre’yi fark etmedi. Cemre’de bu asisti affetmedi, kafayla topu ağlarımıza gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

67. Dakikada Sarıyer’in ikinci golü geldi, yine Cemre’nin attığı şutun auta çıkacağını tahmin eden kaleci Mücahit, meşin yuvarlağın direğe çarpıp filelere gitmesi ile skor 2-0 oldu.

Bu dakikalardan sonra oyundan düşen Bordo-Beyazlılar, iyi oynadığı maçta 2-0 geriye düşmenin şokunu yaşadı. Maçın son bölümlerinde Sarıyer’in net gollük fırsatını kaleci Mücahit önlerken, Hatayspor’dan genç oyuncu Abdurrahman da boş kaleye topu gönderemedi.

Maçta başka gol olmayınca Hatayspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol