Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor Beni Cehennemin Dibine Gönderse, Giderim

Yayınlanma Tarihi : 14.12.2022 20:27 Bu haber 251 defa okundu

Atakaş Hatayspor’un eski teknik direktörü Mehmet Kakil, Filipinler’de başarılı bir dönem geçirdiklerini ve beraberinde götürdüğü oyuncuların da aşama kaydettiğini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor Beni Cehennemin Dibine Gönderse, Giderim

Kakil, Filipinler’de ligin ilk yarısının sona ermesi üzerine tatil için geldiği memleketinde HRT’de Ömer Cihangir’in sunduğu ‘Spor Saati’ programında önemli açıklamalar yaptı. Onursal Başkan Lütfü Savaş’ın isteği doğrultusunda gittiği Filipinler’de Cebu takımına tarihi bir başarı yaşattıklarını belirtti.

Çalıştırdığı Cebu takımının Filipinler Liginde iddialı duruma getirdiklerini anlatan Kakil, şöyle devam etti:

“Şu anda bir maç eksiğimiz olmasına rağmen ligde liderle aynı puan ve averajla ikinci sırada bulunuyoruz. Hedefimiz şampiyon olup Asya Şampiyonlar Ligine katılmak. Sıfırdan aldığım takımım büyük bir aşama kaydetti. Filistin Liginde herkesin beğeniyle izlediği bir takım olmayı başardık. Ofansif oyun oynamamız maçlarımızın gollü ve çekişmeli geçmesini sağlıyor. Cebu takımı artık herkesin dikkatini çekiyor. Oyuncu kadromla bir aile gibiyiz, iletişim sorunun da İngilizce öğrenerek gidermeye çalıştım. Yardımcım Levent Öztürk ile uyum içerisinde görevimizi en iyi şekilde yerine getirdiğimize inanıyorum.”

ARDA VE MERT’E TRANSFER TEKLİFLERİ VAR

Kakil, beraberinde Filistin Cebu takımına götürdüğü Arda Çınkır ve Mert Altınöz’e transfer tekliflerinin yağdığını söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, Arda’ya Japonya’dan, Mert’e Hong Kong takımlarından transfer teklifi geldiğini açıklayarak, “İki oyuncumda büyük aşama kaydetti, inanılmaz bir şekilde kendilerini geliştirdiler.  Her geçen gün daha iyiye gidiyorlar. Filipinler’den gelir gelmez Başkanımızla yaptığım görüşmede iki oyuncumun da Hatayspor’a yararlı olabileceklerini ifade ettim. Başkanımızda bunu teknik heyetle görüşeceğini söyledi. Karar elbette onların ama ben iki oyuncuma da kefilim, zaten alıcıları hazır bekliyor. Benim isteğim bu çocukların Hatayspor’da oynaması, mevcut kadrodaki birçok oyuncudan daha fazla katkı vereceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Arda’nın Filipinler’de ilk yarı sonunda 5 asist, 12 golle ‘gol krallığı’ yarışmasında birinci sırada olduğunu hatırlatan Kakil, Mert’in de 5 gol ve 8 asistle ‘asist kralı’ olduğuna dikkat çekti.

EĞİTİMCİ OLARAK HATAYSPOR’A HİZMET VERMEK İSTİYORUM

Kakil, Hatayspor’un vereceği her göreve hazır olduğuna dikkat çekerek, “Kulübüm beni Cehennemin dibine gönderse yine giderim. Ben gözlerimi burada açtım, burada ‘Kakil’ oldum. Kulübüme her alanda katkı vermek istiyorum. Bunu da oyuncu eğiterek de yapabilirim. Oyuncu yetiştirmek kulübüme en büyük hizmet olduğunu düşünüyorum. Arda ve Mert şu anda Türkiye’de her ligde oynayacak nitelikte oyuncular. Bana yine oyuncu versinler, o oyuncuları da yetiştireyim ve kulübe kazandırayım” dedi.

İSKENDERUNSPOR’DAN TEKLİF GELİRSE SEVE SEVE HİZMET EDERİM

Kakil, konuşmasının sonunda Filipinler’den döndükten sonra değişik kulüplerden teklif aldığını ifade etti.

İskenderunspor’dan teklif gelmesi halinde ‘onur duyacağını’ belirten Kakil, “İskenderunspor benim memleketimin takımı, formasını giydim, bu camiaya teknik adam olarak hizmet vermek bana onur ve gurur verir. Teklif gelmesi halinde seve seve hizmet ederim. Ama şu ana kadar resmi olarak bana bir teklif gelmedi” diye sözlerini tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol