Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATAY STANDINA YOĞUM İLGİ

Yayınlanma Tarihi : 08.02.2016 00:00 Bu haber 892 defa okundu

Tarım ve hayvancılık sektöründen birçok firmanın yanı sıra çok sayıda kurumunda stand açtığı fuarda, Hatay İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü de açtığı standla katıldı. Ziyaretçilere tarım ve hayvancılıkla ilgili bilgilendirici broşürlerin yanı sıra çeşitli yöresel ürünlerin tanıtıldığı standa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATAY STANDINA YOĞUM İLGİ

Hatay İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Aydın Tüfekçi, Standı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Gaziantep Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e “İpekböceği Yetiştiriciliği ve Buna Bağlı İpek Ürünlerinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında üretilen ipek ürünleri, İlimizde bulunan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Müzesinde sergilenen bitkiler ve ilimizde üretilen yöresel ürünler hakkında bilgiler verdi.

VATANDAŞLARA YÖRESEL LEZZETLER İKRAM EDİLDİ

Tarım ve hayvancılık sektöründen çok sayıda firmanın yer aldığı fuarda, son teknoloji ürünler, üreticilerin beğenilerine sunuldu. İl Müdürlüğü olarak fuarda ziyaretçilere tarım ve hayvancılıkla ilgili bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği standta, ziyaretçilere zeytin, zeytinyağı, nar ekşisi, salça, kabak tatlısı gibi Hatay’da üretilen ürünlerin yanı sıra çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol