Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hasan Arslan Arsuz Belediye Başkanlığı Için Aday Oldu

Yayınlanma Tarihi : 07.12.2023 14:18 Bu haber 379 defa okundu

Metehan Sakallının kaleminden Hasan Arslan

Paylaş Paylaş Paylaş
Hasan Arslan Arsuz Belediye Başkanlığı Için Aday Oldu

Allah yolunu açık etsin evlatHasan Arslan Arsuz Belediye Başkanlığı Için Aday Oldu

Mutlu olmanın sırrı güzel olana, doğru odaklanmaktan geçer. Hedefin olmalı o da sana değer katmalı. Değerlerine inanmalısın inandığında, savaştığında sana mutluluğu sunar.Hasan Arslan Arsuz Belediye Başkanlığı Için Aday Oldu

Yollarımız Arsuz Turizm ve Kültür Derneği’nde kesişen söylemine inanılan eylemiyle sevilen benim için evlat olan, Yüreği, Arsuz sevdası ile dopdolu olup bugüne kadar Arsuz için her türlü fedakarlığa katlanan Hasan ARSLAN dernekte birlikte yürüdüğü ekibin ortak aklı ile Arsuz Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı.

Lion King Apart oteli 6 Şubat’ta yıkıldı. Çok zor durumda kalmasına rağmen sahada koşuşturmalarına, yardım elini ayırım yapmadan her bireye ulaşmasına ben şahidim.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinin Arsuz’a kattığı değerler herkesçe bilinmekte ve takdir görmektedir.

Derken Büyükşehir ve Arsuz Belediye’si meclis üyeliği Büyükşehir Meclisinde en baştan bugüne kadar aktif görev alarak hep başarılara imza attı. En büyük özelliği kendisini sürekli yenilemesi ve ortak akıl deyip ekip ruhuyla hareket etmesidir.

Biliyorum ki inandığı değerler için her türlü mücadele edeceğini. Aday aday açıklamasında son sözü çok etkileyici idi ‘’ Hedefimiz Arsuz’un alt yapısı’’ sanırım hazır, projeleriyle göreve hazır. 

Allah yolunu açık etsin evlat.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol