Hatay Mahalli Haber
MENÜ

GÖÇ’E YAKIN TAKİP

Yayınlanma Tarihi : 10.02.2016 00:00 Bu haber 944 defa okundu

Yakın komşumuzda yaşanan iç karışıklık nedeni ile oluşabilecek yoğun göç hareketleri ile ilgili olarak yapılan çalışmaların gözden geçirildiği değerlendirme toplantısı, Hatay Valisi Ercan Topaca başkanlığında yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
GÖÇ’E YAKIN TAKİP

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli ve Fahrettin Göncü, İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, 2’nci Hudut Alayı Komutanı Piyade Kur. Alb. Mehmet Ali Tuna, sınır ilçelerinin Kaymakamlarının yanı sıra ilgili kurum müdürleri katıldı.

Son dönemde güney komşumuzda yaşanan gelişmeler neticesinde olası göç hareketlerine karşı oluşturulan kayıt-kabul merkezlerinin standartlarının değerlendirildiği toplantıda; kayıt-kabul merkezlerinin yer seçimi, oluşturulması, alt yapı standartları ve işleyiş şeması ile görev ve sorumluluk paylaşımının belirlenmesi gibi konular görüşülerek hazırlanan sunumlar paylaşıldı

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol