Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gayrimenkul Alım Satım Yetkililerinin Sorunları Görüşüldü

Yayınlanma Tarihi : 14.12.2022 20:09 Bu haber 210 defa okundu

İskenderun ve bölgesinde faaliyet gösteren Gayrimenkul Alım satım işleri ile iştigal eden işletme sahipleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında sorunlarını anlattılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gayrimenkul Alım Satım Yetkililerinin Sorunları Görüşüldü

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çitanak, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcisi Kerem Özdemir’in yanı sıra şehrimizde Gayrimenkul alım satım işi yapan yetkili işletme sahipleri bir araya geldiler.

Bölgemizde Gayrimenkul alım satım alanında faaliyet gösteren işletme sahipleri, mevzuata göre hareket edilmesi ve kanunlara riayet edilerek bu sektöre sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekerek,  Piyasalarda bu işi ruhsatsız yapan, vergi ödemeyen kişilerin Maliye, Belediye ve Ticaret İl Müdürlüğünün takibinde olması için görüşmeler yapılabileceğine vurgu yaptılar.

Gayrimenkul alım satım alanında faaliyet gösteren işletme sahipleri, seslerini daha gür çıkartmak için Hatay genelinde Oda kurma çalışması da yaptıklarını belirterek, Gayrimenkul ve Emlak sektöründe faaliyet gösteren işletmeleri bir çatı altında tutmayı hedeflediklerini belirttiler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, Gayrimenkul alım satım işleri ile iştigal eden işletme sahiplerinin sorunlarını dinleyerek; “Mevzuata uygun bir şekilde çalışmalar yapılması için yetkili kurumlarla görüşeceğiz. İTSO olarak sizlerin yanınızdayız” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol