Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Ferhat Küçükler, Antakya Belediye Başkanlığına Talip

Yayınlanma Tarihi : 04.12.2023 16:52 Bu haber 373 defa okundu

Bölgemiz sağlık sektörünün başarılı isimlerinden olmasının yanında son dönem siyaset dünyasında sevilen bir isim olarak bilinen Doktor Ferhat Küçükler kamuoyunun sesine kulak vererek CHP'den Antakya Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ferhat Küçükler, Antakya Belediye Başkanlığına Talip

Milliyetçi kökenden gelen bir siyasetçi olan dik duruşu ve söylemleri ile taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurmayı başaran Doktor Ferhat Küçükler Hatay siyaset dünyasının olmazsa olmazı isimler arasında en üst sıralardaki yerini korumaya devam ediyor.

Sağlık sektöründe uzun yıllardır sunduğu kusursuz hizmete ilave olarak Sosyal sorumluluk projelerinde aldığı roller ve çevre konusunda sergilediği hassasiyet ile takdir toplayan Doktor Ferhat Küçükler’in aday adaylığı açıklamasından son derece mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar yeniden ayağa kalkacak Antakya’nın imar sürecinin Dr.Küçükler yönetiminde en güzel biçimde yapılacağına inançlarının tam olduğunun altını çizerek Antakya Belediye Başkanı olarak görmek istedikleri Doktor Ferhat Küçükler’e başarılar dilediler.

Antakya Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Ferhat Küçükler yaptığı açıklamasında:”Aziz Antakyalılar,

Kıymetli Dostlarım, Hatay’da Antakya kuşkusuz en önemli nokta. Tarihi geçmişi, kültürü ve sosyal dokusuyla son yıllardaki siyasi yozlaşmayla iyice bozulan şehrimiz, bedelini 6 Şubat depreminde çok ağır ödedi.

Bu süreçten sonra kendini siyasetçi olarak tanımlayan hiç kimse şapkasını önüne koymadı. Kimse Antakya’nın geleceğini düşünmedi.

Yerel seçim sürecine girdiğimiz son düzlükte tarihi kentimizin aynı zihniyete sahip siyasetçilerin inisiyatifine bırakılmaması gerektiğini gördüm.

Birçok Antakyalının aynı düzen üzerinde aynı isimlerden sıkıldığını ve artık düzenin değişmesi gerektiğini hissettiğini hatta istediğini biliyorum.

İşte bu zorunluluktan dolayı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde

ANTAKYA Belediye Başkanlığına “ADAY” olmak üzere devlet memurluğundan istifa etmiş bulunuyorum.

Adaylık sadece şahsımın değil, düzenden sıkılan, ranttan bıkan, aynı isimlerin birbiriyle aynı sözleri kullanmasından yorulan, yeni bir Antakya isteyen binlerce insanımızın adaylığıdır.

Antakya’nın geleceğiyle ilgili tüm proje ve çalışmaları önümüzdeki günlerde detaylı olarak sizlerle paylaşacağım. Sizlerin de görüş ve önerilerinizle bu şehri hep birlikte ayağa kaldırmayı hedefliyorum.

“40 asırlık Türk yurdunun düşman elinde esir kalamayacağı gibi, ufku dar ve ranta hedefli siyasetçilerin elinde kendi kaderine de terk edilemez.”

Siz Antakyalı hemşehrilerimi ve dostlarımı saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.” Dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol